sunnuntai 23. marraskuuta 2008

23.11.2008

Huomenta,

kyllä elämä on taas ollut yhtä juhlaa!

Nuorimmaiseni täytti torstaina 20.11, 13-vuotta. Perjantaina vietimme Meksikolaista iltaa perheen kesken (Jonen pyynnöstä), lauantaina meille tuli kylään Jonen koulukavereita ja sunnuntaina vieraili mummi ja vaari.

Perjantaina kaiken Meksikolaisen herkuttelun jälkeen aloin leipoa ranskalaista, suussa sulavaa, suklaatorttua Jonen synttärijuhlia varten. Ilta kului rattoisasti perheen parissa ja leipoessa.

Lauantaina kävin päivittämässä meikkaustietoni mineraalimeikkien meikkauskurssilla. Näitä ammattejahan minulla on useampia, joten aina tilaisuuden tullen voi valita, mitä milloinkin tekee. Joskus pitää tehdä telttoja (Paavali) tai rakennekynsiä, manikyyrejä, parafiinihoitoja ja meikkauksia (Tina). Ammattitaitoa tulee pitää yllä.

Ajattelin, että kyllä Jumala on viisas. Ensin Hän laittoi minut opiskelemaan pianonsoittoa ja musiikin teoriaa (voin tarvittaessa antaa soittotunteja). Sitten opiskelin tulliverolakeja ja maahantuonnin erilaisia kiemuroita sekä vaarallisten aineiden kuljetuksista maalla, merellä ja ilmassa (pideän yhteistyöstä veroviranomaisten kanssa ja pidän myös verolakien tutkimisesta ja alkuperäselvityksistä sekä erikoistullauksista). Sen jälkeen kävin muutamat kielikurssit (englanti, ruotsi, saksa, arabia). Kävin vuonna 2003 meikkaus- ja värikurssin sekä opiskelin stailausta (meikkaaja ja stylisti). Sen jälkeen suoritin kynsimuotoilijan koulutuksen 3 eri tekniikalla (kynsimuotoilija). Opiskelin erikoisluvalla, ilman ylioppilastutkintoa, johdon assistentiksi (executive assistant). Sen jälkeen innostuin lukemaan ylioppilaaksi ja sain lakin 1,5 vuoden opiskelun jälkeen hyvin arvosanoin Töölön Yhteiskoulun Aikuislukiosta (2003). Sen jälkeen opiskelin sielunhoitoa (1,5 vuotta) Eliahin kursseilla ja lopulta raamatullista johtajuutta 3 vuotta.

Koskaan ei voi tietää, mihin Herra meidät haluaa. Nyt johdan kansainvälistä palvelutyötä ja lähetysmatkojen (sisä- ja ulkolähetystyö) välillä pyöritän pientä kauneusalan yritystä, jonka tuotto ohjautuu suoraan ja lyhentämättömänä Jumalan valtakunnan työhön... lähetysmatkoihin sekä Suomessa että ulkomailla.

Rukoilenkin, että Herra avaisi ovia, jotta pääsisimme mieheni ja FFS-tiimin kanssa palvelemaan eri puolilla Suomea ja maailmaa, kaikilla niillä tiedoilla ja taidoilla, joita Herra on vuosien varrella kartuttanut. Hän haluaa meidän menestyvän elämämme jokaisella osa-alueella, tavalla ja toisella. Me haluamme menestyä Taivasten Valtakunnan esiintuojina, Jeesuksen esimerkin jäljessä kulkijoina, Jumalan mielenmukaisella tavalla.

Sinulla on mahdollisuus, hyvä blogini lukija, omalta osaltasi auttaa viemään taivasten valtakuntaa eteenpäin, tarjoamalla ja vaikuttamalla, ehkä suosittelemallakin meitä palvelemaan tavalla ja toisella siellä, missä sinä vaikutat.

Me rukoilemme, että olemme oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, oikeiden ihmisten kanssa. Rukoilemme, että Jumala vapauttaa rahavarat "päivätyönkin kautta" lähetysmatkojen tekemiseen ja toteuttamiseen, tiimin viemiseen ulkomaille ja sen opetuslapseuttamiseen; julistamaan evankeliumia; tuomaan pelastukseen sisään ne, jotka eivät vielä Jeesusta tunne. Parantamaan sairaat ja ajamaan ulos riivaajat - Jeesuksen nimessä, jotta kaikki kansat voisivat ylistää Jumalaa vapaaehtoisesti!

Ole siunattu Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti