maanantai 10. marraskuuta 2008

10.11.2008

Ihanaa päivää hyvä blogin lukija...

Kävin tänään mieheni kanssa Tammisaaressa.
Tammisaareen liittyy paljon muistoja. Vietin siellä näet osan lapsuuden kesistäni.

Vaikka edellisestä vierailusta oli yli 20 vuotta, moni asia oli samalla tavalla kuin silloin. Vanhat talot paikallaan, tori ja kävelykatu. Ajoimme alas rantaan katsomaan merta.

Minulla oli nuorena, teini-ikäisenä, tapana kiivetä uimarannan takana olevalle kalliolle katsomaan merta ja joskus, kun äiti ja isä olivat Helsingissä, auringon nousua tai laskua. Nyt kalliolle kiipeämiseen ei ollut mahdollisuuksia tiukan aikataulun, sateen ja ylisiistien vaatteiden tähden.

Mietin ajaessamme silloisia ystäviäni, joihin tutustuin ja ihmisiä ylipäätään, joita silloin tapasin. Kerroin miehelleni eri tapahtumista ja paikoista, mitä-missä-milloin, kun ajoimme.

Kun sitten lopulta käänsimme automme nokan takaisin kohti Helsinkiä, tuli tosi haikea olo ja alkoi ihan itkettää. Olen aina tykännyt Tammisaaresta ja sanoin miehelleni, että Inkoo, Karjaa ja Tammisaari, ehkä jopa Hanko ovat paikkoja, joihin voisin muuttaa helposti.

Kuten moni tietää, olen monen polven Helsinkiläisiä ja asunut aina täällä, joten "maalle muuttaminen" on minulle hyvin vaikea ajatus. Mielummin voisin muuttaa johonkin miljoonakaupunkiin kuin maalle, mikäli näiden välillä saisi valita. Mutta...
näissä yllämainituissa paikoissa on jotakin sellaista kauneutta, joka menee sisälleni.

Oli siis tosi ihana päivä!

Tänään olen myös tehnyt paljon kirjallisia töitä. Budjettia, budjettia, budjettia. Kirjanpitoa, maksanut laskuja ja nyt on blogin vuoro.

Joskus tuntuu siltä, että ideoita olisi ihan älyttömästi... toisinaan sitä vaan istuu Raamatun kanssa alas ja tutkii tutkimistaan.

Viimeisin tempaukseni oli etsiä instrumentaali-soukkausmusiikkia. Sitä tein viimeyönä. Mietin, että kirjoittaisinko siitä blogiin, mutta en sitten lopulta, kaiken etsimisen ja googlaamisen jälkeen, jaksanut vaan painuin nukkumaan. Hengellisen instrumentaalimusiikin löytäminen oli yllättävän vaikeaa...

Jos sinä tiedät instrumentaali-soukkausmusiikkia tai linkkejä, josta sellaista voisi hankkia, niin ole kiltti ja lähetä minulle niistä sähköpostia.

Ensi lauantaina lähdemme Turkuun pitämään viimeisen johtajuuskoulun osan. Sen jouduin silloin siirtämään kun olin toipilaana. Turkuun on aina mukavaa mennä. Se on kaunis kaupunki. Rukoillaan oikein Herran ilmestymistä siellä!

Nyt viimeiset jakeet raamatusta ja sitten lepäämään.

Siunattua tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti