lauantai 15. marraskuuta 2008

15.11.2008

Terveiset Turusta...

Olimme lauantaina Turussa pitämässä viimeisen osan johtajuuskoulusta.
Olen ollut tosi iloinen Turun porukasta ja nähnyt, kuinka he ovat olleet koko johtajuuskoulun ajan todella innokkaita ja menneet huimalla tavalla eteenpäin Herrassa sekä keskinäisessä rakkaudessa ja kunnioittamisessa.

Viimeinen ilta oli oikeasti haikea. Kiittäessäni ryhmää tuli väkisinkin kyyneleet silmiin.

Johtajuuskoulun aikana ryhmä avasi itseänsä, elämäänsä ja ajatuksiaan. Ryhmä nosti monasti kissan pöydälle ja keskusteli vaikeistakin asioista. Huomasin, että tällainen yhden seurakunnan vetovastuussa olevien ihmisten ryhmän dynamiikka muotoutui mahtavalla tavalla. He rohkeasti puhuivat, kannustivat ja ennen kaikkea kunnioittivat toisiaan. Tällaisia avoimia ryhmiä on ihana opettaa.

Tapasimme myös mieheni siskon perheen. Saimme viettää perjantai-iltaa yhdessä erinomaisen aterian äärellä ja keskustella kunnolla. Toivon, että voisimme pian nähdä heidätkin uudelleen.

Turku on todella kaunis kaupunki. Joskus nuorempana (80-luvulla) meillä oli tapana mennä viikonlopuksi Turkuun, koska se oli Tukholman jälkeen seuraavaksi trendikkäin paikka. Ruotsista tuli muoti ensimmäisenä Turkuun ja sen jälkeen vasta Helsinkiin.
Joten Turusta löytyivät parhaimman näköiset kengät ja laukut. Nyt niitä kauppoja ei enää ole, mutta sen sijaan Ruotsista rantautuivat Henkka ja Maukka, Kappahl ja Lindex. Sinänsä sääli, että mallistot eivät kuitenkaan ole samanlaisia.

Ensi viikolla alan tutkia Filippiläiskirjettä ja valmistautua rukous- ja palvelupaussille etsimään Herran kasvoja. Todennäköisesti kirjoittelen kuitenkin säännöllisen epäsäännöllisesti blogiin...

Siunaavin terveisin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti