keskiviikko 12. marraskuuta 2008

12.11.2008

Kiitos Jeesus tästä päivästä!

Tänään on ollut ihana päivä. Olen saanut tehtyä vaikka mitä.
Ei sinänsä "hengellistä hengellistä" vaan kotihommia, kynsistudion sisustamista, manikyyriasiakkaan ja huoltanut yhdelle rakennekynnet, tehnyt ruokaa, siistinyt paikkoja ja valmiiksi laittanut parafiinikylpykoneen ja pistänyt parafiinit sulamaan.

Aion tänään vielä testata sitä. Se on ihan uusi ja otin sen yhdeksi hoitomuodoksi studiolle, joten tervetuloa ihanaan ja ihoa pehmentävään sekä hellivään parafiinihoitoon. Se sopii myös reumapotilaille.

Tänään oli myös viikottainen rukouskokouksemme ja huomenna tapaan erään ihmisen rukouksen merkeissä ja se on oikeastaan tosi mukavaa.

Olen myös lukenut mielenkiintoista kirjaa, joka kertoo Jumalan huolenpidosta... Siitä, kuinka meitä pikkuhiljaa viedään yhä vaan suurempaa luottamusta kohden Jeesukseen Kristukseen ja Jeesuksessa Kristuksessa. Kirja on niin hyvä, että suorastaan ahmin sitä ihan kuin olisin nääntymässä nälkään. Monia raamatunjakeita avautui ihan uudella ja raikkaalla tavalla. Ihanaa!

Viime aikoina olen myös tehnyt tutkimusmatkaa itseeni ja se on aina hyvä juttu. Murtaminen. Kun Jumala murtaa, syntyy aina hyvää jälkeä. Rakastan Jeesusta!

Laitoin myös www.fightforsalvation.fi sivuille ilmoituksen siitä, että aion jälleen jäädä vuosittaiseen Herran etsimisen aikaan 01.12.2008-07.01.2009. Silloin en kierrä puhumassa vaan painaudun Jumalan läsnäoloon ja vietän aikaa perheeni kanssa. Tämä on ollut jokavuotinen traditio jo monen vuoden ajan. Toivottavasti saan tavattua myös ystäviäni...

Lauantaina lähdemme Turkuun pitämään johtajuuskoulun viimeisen osan. Käymme samalla tervehtimässä mieheni siskonperhettä ja tapaan myös entistä pastoriani samalla matkalla.

Nyt ei pidempiä puheita..

Ole siunattu nimessä Jeesuksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti