tiistai 5. elokuuta 2008

05.08.2008

Hei....

oletkos ihmetellyt missä blogitekstit tönöttää?
No ei ole kyllä tekstit tönötellyt....

Olen saanut ihanasti ideoida ihan toisenlaisia asioita.
Pää käy kuin viimeistäpäivää. Olen suunnitellut tourneen mainokset, kirjoittanut opetuksia, mietiskellyt sanaa, ylistellyt ja puuhastellut puolisoni ja Jonen kanssa.
Mökkeillyt, suunnitellut ja sisustanut.

Ari aloitti tekemään remonttia Jonen uudessa huoneessa ja minä olen suunnitellut toimistohuonetta/studioa valmiiksi keskimmäiseen makuuhuoneeseen. Paljon on päässä visioita, vaikkakin toisenlaisia ja nyt sisustukseen ja remontointiin liittyviä. Se on kuin profetaalisia tekoja siitä, että uusia juttuja syntyy ja muutosta tapahtuu ihan hengellisestikin.

Kirjoittelin aikaisemmassa blogitekstissäni luovuudesta tai sen puutteesta, mutta muutoshan oli jo silloin tullut ja nyt se on ollut käytännössä todettavissa, ottaen huomioon sen, mitä olen saanut aikaan vaikkakin vasta ajatuksen ja suunnitelmien tasolla. Siitä on vielä tovi toimintaan.

Odotan innolla tulevaa, elokuun lopussa alkavaa, tourneeta.... mutta sitä ennen me osallistumme Urbaaniin Unelmaan täällä pääkaupunkiseudulla. Lupauduimme Arin kanssa palvelemaan joka iltakokouksessa (ja tarvittaessa myös päivälläkin).

Siitä tulen todennäköisesti kirjoittamaan ihan piankin lisää.. lähipäivinä siitä, mitä Urbaanissa on tapahtunut eli mitä Herra siellä on tehnyt.

Olemme myös lupautuneet mennä kadulle lauantaipäivällä ennen kokousta, kohtaamaan ihmisiä ja tietenkin rukoilemaan heidän puolestaan.

Puhkun intoa !!

Kiitos Jeesus lomasta ja täydellisestä irtiotosta ja ajasta perheen kanssa.

Nähdään Urbaanissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti