maanantai 11. elokuuta 2008

11.08.2008

Jälleen kerran on ilta vaihtunut jo yöksi ja talo hiljentynyt.

Aika on siis kirjoittamisen...

Urbaani Unelma alkoi viime keskiviikkona. Kokoukset olivat aivan mahtavia.
Kalevi Lehtinen on niin rakastettava evankelista ja hänen tapansa kietoa ihminen Jeesukseen ja Isän rakkauteen on niin hämmästyttävä.

Arjen tilanteet, oman elämän peilaaminen ja Jumalan sanan tuntemus yhdessä tekevät tästä Jumalan miehestä mahtavan sielujen kalastajan.

Saimme myös kuulla Ruotsissa asuvaa ja Itävallasta kotoisin olevaa Johannes Amritzer:a, joka on kansainvälisen Mission SOS -lähetysjärjestön (Evangelical Mission SOS International) perustaja ja johtaja sekä toimii Harvest Center -seurakunnan johtotiimissä Tukholmassa.

Hän oli railakas puhuja, jonka raamatun opetuksista ei jäänyt vähääkään epäselväksi, niin hyvin hän piirsi ne meille mielikuvaksi. Nopeatempoinen ja dynaaminen reilu kolmekymppinen, paljon nähnyt ja kokenut puhuja, jolle Jumalan kirkkauden kokemus ei jäänyt pelkäksi kokemukseksi vaan haluksi levittää ilosanomaa kaikkialle.

Uskoontulleita useita kymmeniä kokousten aikana, kymmenisen kadulta raportoitua uskoontuloa, satoja parannuksen tehneitä ja rakkaussuhteen Kristukseen uudelleen virittäneitä.

Jeesus elää ja sen näimme ja koimme moneen kertaan näiden päivien aikana.

Näiden iltakokousten lisäksi olimme lauantaina Kolmen sepän patsaalla Helsingin keskustassa jakamassa ilmaista kahvia ja mehua sekä rukoilemassa ihmisten puolesta.

On ollut todella ilo nähdä, kuinka tiimiläisistä jokainen on nauttinut olla mukana näin mahtavassa tapahtumassa.

Me Arin kanssa saimme olla myös iltakokouksien aikana olla keskustelemassa ja kutsumassa ihmisiä päivälliselle ensi keskiviikkona 13.8, jolloin järjestetään uusille uskoville yhteinen tapaaminen.

Olemme myös sitoutuneet rukoilemaan näiden ihmisten puolesta ja olemaan heihin yhteydessä sekä auttamassa heidät alkuun uskon tiellä ja solmiessa uskovien yhteyttä.

Kiitos Jeesus siitä, että oot niin IHANA!

Jeesuksen nimessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti