sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

27.07.2008

Oltiin lauantaina Helsingin keskustassa, kolmen sepän patsaalla, julistamassa evankeliumia.

Meitä oli reilut 10 henkeä paikalla. Oltiin saatu eräästä Helsingin seurakunnasta lainaksi teltta, jonka sisään rakensimme 3 yksityistä, rukoukselle varattua tilaa.
Jaoimme ihmisille kahvia ja mehua, rukoilimme heidän puolestaan ja juttelimme heidän kanssaan.

Menestys oli valtava!

Menimme pystyttämään telttaa jo klo 10 aamulla ja aloitimme ihmisten palvelemisen n klo 11 ja lopetimme klo 15. Mehut riittivät juuri klo 15 asti.

Palvelimme kahden ryhmissä rukouksessa ja kadulla kohtasimme ihmisiä. Syntyi monia hyviä keskusteluita.

Yksi uudistuminen, uskoontulo, väkevää profetointia ihmisten elämään. Eräs reumasärkyä potenut ulkomaalaistaustainen nainen tuli rukoustelttaan sisään ja kun kysyimme, että mikä hänellä on, hän vastasi, että reumasärkyä polvessa ja sormessa, mutta kun hän tuli telttaan sisään, särky lähti hänestä saman tien, joten penkillä istui nainen, pyytämässä esirukousta reumasärkyyn, joka oli jo lähtenyt hänestä jo ovella. Jeesus on mahtava!

Huomasimme, että kaikesta huolimatta ihmiset kaipaavat jotakin paljon suurempaa ja aidompaa kuin se, mitä maailma antaa tai pystyy tarjoamaan. Jokaisella on kaipaus, jo luonnostaan, Jeesuksen puoleen, yhteyteen Jumalan kanssa.

Kuinka tärkeää rukous onkaan. Kuinka tärkeää on se, että me rukouksin valmistamme ihmapiirin ja tilan Jeesuksen toimia. Kuinka tärkeää on oppia näkemään taivaallisiin, siihen, mitä Isä tekee, ettemme vaan suhella jossakin tekemässä jotakin, joka ei johda mihinkään, vain tekemisen vuoksi.

Jeesuksella oli päämäärä. Se päämäärä oli tulla ihmisenä maan päälle, olla kaikessa kiusattu, kuolla ristin kuolema, kantaen syntimme ja sairautemme, laskeutua tuonelaan päästämään kuolleet Abrahamin helmasta murtaen perkeleen/kuoleman vallan, ylösnousta Vapahtajana, palata takaisin Isän tykö ja lähettää meidän avuksemme Pyhä Henki, totinen Puolustaja.

Isän suunnitelma ja Jeesuksen toiminnan päämäärä, jatkaa Hänen palvelutyötään täällä maan päällä meidän kauttamme, Isän nimen kunniaksi!

Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti