lauantai 27. syyskuuta 2008

27.09.2008

Heipä hei blogin lukija....

Kyllä voi yksi toipilaana oleminen olla sitten rasittavaa. Mitään ei pysty oikein tekemään kun kylkiluita juimii vähästäkin kurottelusta, nostelusta tai väärässä asennossa olemisesta.

Nukkumaan olen pystynyt kahden ison tyynyn, tavallisen tyynyn ja pienen niskatyynyn kanssa, puoli istuvassa asennossa. Jos yritän nukkua vasemmalla kyljellä alkaa oikeassa kyljessä tuntua "painetta" ja oikealla kyljellä en pysty nukkumaan ollenkaan. Jos tyynyt ottaa pois, alkaa älytön yskiminen. Joten uni on pätkittäistä. Samoin lääkekuuri vielä väsyttää. Mutta Pakistaninmatkaan mennessä meinaan olla täysin kunnossa.

Tämän viikon alussa Herra nostatti mieleeni asioita, jotka liittyy kasteeseen, joten aloin tutkia kasteen merkitystä ja kirjoitin siitä opetuksen. En tiedä missä, milloin tai kenelle sitä opetan, mutta se on nyt valmiina sitä tilannetta varten.

Nyt olen aloittanut maanantaisen ALFA-kurssin alustuksen valmistelun. Sitä pitäisi vielä mietiskellä... ALFA-kurssin aloittaminen oli äärettömän hyvä juttu. Jo pelkästään siksi, että saamme jokainen ottaa vastuuta ja meillä jokaisella FFS-tiimiläisellä on erilaiset lahjat, joten opetusten painotukset tulee esiin persoonallisella tavalla. Ja muutenkin puhumisesta ja opettamisesta tulee luontevaa. On loppujen lopuksi aika vähän paikkoja, jossa pääsee lahjojaan harjoittamaan. Monesti seurakunnissa sunnuntaisin jää palveleminen vain harvojen harteille. Kun taas pienissä kotiseurakunnissa ja -ryhmissä voi harjoittaa lahjoja luontevasti ja turvallisissa puitteissa ja kannustavassa, rakastavassa ilmapiirissä. On mielenkiintoista nähdä, millainen jatkumo ALFAn saadaan.

Odotan kovasti sitä, mitä Herra on tekemässä. Nyt tulee sellaiseen tahtiin puhujapyyntöjä ulkomaille, että ihan ihmetyttää. Odotamme sitoutuneita ihmisiä/tiimiläisiä, jotta voisimme järjestää laajempiakin crusadeita. Taloudellista tukeakin tarvitaan, jotta lähetys- ja avustusmatkat voidaan toteuttaa, joten heitäkin meidän tulee rukoilla..... Lähettäjiä..... Heillehän on luvattu sama palkka kuin lähtijöillä. He ovat samoista siunauksista osallisia.

Maat, joihin kutsuja on tullut on Pakistan, Intia, Kenia, Tansania, Ghana. Näissä kaikissa paikoissa on yletöntä köyhyyttä, AIDSia ja muitakin sairauksia, tauteja, vitsauksia. He tarvitsevat Jeesusta, he tarvitsevat Jumalallisia ratkaisuja elämäänsä.

Room 10:14-15 Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? 15 Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!"

Eri puolella Afrikkaa on kyliä, joissa on julistettu evankeliumia ja jossa on koko kylä muuttunut. Maa, joka ennen oli kuivaa ja karua, on alkanut kasvaa vihantaa ruohoa kun maan kirous on murrettu. Jumalan antama luovuus on tullut esiin uusina keksintöinä, uutena teollisuutena, yrittäjyytenä ja kylä on tullut taloudellisesti riippumattomaksi, itse itsensä elättäväksi organismiksi. Ja koska he ovat kristittyjä, he antavat kymmenyksensä kaikesta, antavat avustuksia lähikyliin ja alueille, joilla apua tarvitaan.

Tällaisia todistuksia me haluamme kuulla! Ihminen/ihmiset, jotka ovat saaneet kokea rakastavaa Jumalan huolenpitoa, kertovat siitä muille, opettavat sitä eteenpäin, mitä Jeesus on heille tehnyt. Näin menee evankeliumi eteenpäin... omien todistusten kautta. Me julistamme heille voimaevankeliumia, joka tuo ratkaisuja ihmisten elämään. Ihmiset, joiden elämää Jeesus koskettaa/on koskettanut vievät kokemuksensa perheeseen/ystäviensä perheeseen/koteihin, kyliin, kaupunkeihin. Ja pian kaikki huutavat avuksi Ihmeitä tekevää Jumalaa.

Mutta edellytyksenä on Room 10:14-15 toteutuminen lähettäjistä ja lähtijöistä.

Pyydänkin sinua tutkimaan Herran edessä sydäntäsi...
Oletko sinä lähtijä?
Vai onko sinut kutsuttu lähettäjäksi?

Olipa tehtäväsi kumpi hyvänsä... niin toteutatko sinä tehtävääsi?

Rakkaudella Jeesuksessa Kristuksessa

2 kommenttia:

 1. Voimia Sinulle ja paranemisia!

  Luen aina silloin tällöin siun blogia ja saan siitä paljon innostusta ja rohkeutta:)

  Kaikkea hyvää Sinulle ! Jeesus kanssasi, toivoo tepsu

  VastaaPoista
 2. "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!"

  AMEN! HALLELUJAH!

  Siunausta!
  Teija

  VastaaPoista