tiistai 16. syyskuuta 2008

16.09.2008

EQUIP6 Lappeenranta...

Lähdin mieheni kanssa Lappeenrantaan lauantaiaamuna pitämään johtajuuskoulun viimeistä eli kuudetta osaa, päätösjaksoa.

Olen vielä keuhkokuumeen jäljiltä puolikuntoinen ja oli ihanaa, että Arilla oli mahdollisuus tulla mukaani ja olla kuskina, jotta sain levätä. Yskä on kammottava, mutta jaksaminen ihan ok. Lääkekuuria on vielä pienesti jäljellä ja sen jälkeen on mentävä kontrollikäynnille laboratorioon otattamaan tulehdusarvot sekä lääkärille.

Päivä oli mahtava! Ihmiset osallistuivat ja avautuivat. Sen voin sanoa, että näillä Lappeenrantalaiset ovat tehneet minuun aivan älyttömän suuren vaikutuksen avoimmuudellaan ja vilpittömyydellään. Rakastan teitä kaikkia!

No haikeaahan se oli. Kun todistusten jaon jälkeen he tulivat kortin ja kukin luokseni ja kiittivät kaikesta, murruin itkuun. Tämä on ollut ihana ajanjakso elämässäni. Ja olen kiitollinen Jumalalle siitä, että teidän kauttanne olen saanut oppia paljon. Erityiskiitokset Kyllikille, jonka "pitkän linjan" uskonelämän kautta tullut viisaus antoi minulle valtavan paljon rohkaisua! Ja kiitokset teille muillekin, että jaoitte elämäänne ja olosuhteitanne kanssani!

Eilen oli ALFAn toinen osa. Kirsillä oli ensimmäinen alustus. Kirsi oli todellakin nähnyt vaivaa valmistaessaan tekstiä. Kirsi, Herra on antanut sulle paljon, se vaan pitää rohkeasti ottaa käyttöön ja tuoda esiin, jotta Jeesuksen nimi kirkastuisi!
Ilta oli ihana ja rauhallinen. Täynnä Jeesuksen armoa ja rakkautta. Ihanaa on puhua Hänestä, joka on elämämme keskipiste.

Keskiviikkona on pastoreiden kokous, johon minulla ja miehelläni on tarkoitus osallistua. Kokouksessa alamme työstää ensi vuoden Urbaania Unelmaa. Uskon, että saamme kokouksesta paljon irti.

Siitä myöhemmin lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti