sunnuntai 5. lokakuuta 2008

05.10.2008

On synkkä ja myrskyinen yö....

Minä istun ja valvon... kotiväki on jo nukkumassa...

Tänä aamuna mielessäni soi kappale, jonka sanat menevät näin:

Nimeäsi Jeesus, korotamme.
Kätemme nyt kohotamme, Sinua me palvomme.
Nimeäsi Jeesus, korotamme.
Kätemme nyt kohotamme, Sinua me palvomme.

Sä suuri oot, Herra suurten ihmeiden.
Ei vertaistasi oo, ei vertaistasi oo.
Sä suuri oot, Herra suurten ihmeiden.
Ei vertaistasi oo, ei vertaistasi oo.

Ylistys nousi sydämestäni... ja se vain nousi ja nousi ja lakkaamatta soi päässäni ja sydämeni lauloi sen myötä.

Olen nyt sairastanut jo yli kuukauden. Ensin keuhkokuumeen. Sitten karmea yskä ja katkenneet kylkiluut, sitten korvasärky ja kurkkukipu... En ole pystynyt laulamaan, koska vasen keuhko oli kokonaan pois pelistä ja sen jälkeen oli yskä ja nyt on korva lukossa ja nuha sekä kurkkukipu. Mutta tänään...

Menin istumaan pianon ääreen ja aloin laulaa yllämainittua kappaletta.
Pyhä Henki oli saman tien läsnä ja mursi minut. Aloin itkeä. Soitin ja itkin. Rukoilin, ylistin Herraa, Jeesusta, kuinka ihana Hän on, kuinka täydellinen. Ja kuinka mulla on ollut ikävä Häntä ja meidän yhteisiä ylistyshetkiä.

Ääntä minulla ei juurikaan tullut, mutta sydämeni ylisti ja ylistää täysillä. Lopulta en pystynyt enää soittamaan enkä laulamaan, koska Herran kirkkaus oli niin voimallisesti päälläni. Istuin, rukoilin ja itkin.

Ajattelin, että millään ei oikeastaan ole mitään väliä muulla kuin Jumalan ylistämisellä ja Hänen läsnäolollaan! Kuinka Hän haluaa, että me kaikki ylistämme Häntä ja kuinka Hän kaipaakaan meitä ja yhteyttä meidän kanssamme.

Ei ole väliä palvelutyöllä, maineella, millään... Ainoastaan rakkaussuhteella Vapahtajaan on merkitystä. Vain se tuo ja tuottaa suurimman tyydytyksen elämällemme.

Niin monta kertaa me etsimme jotakin, joka täyttää elämässämme "tyhjiä aukkoja". Joku etsii rakkautta, joku toinen tyydytystä ihmissuhteista, rahasta, vallasta, maineesta tms... monia keinoja on... Mutta mikään ei voi tuoda sitä tyydytystä, jonka antaa vain suhde Jumalan kanssa.

Jeesus sanoo, Joh. 14:6: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

Ainoa tie totuuteen, joka tekee vapaaksi eli antaa oikean ja todellisen elämän on Jeesus Kristus.

Olipa tilanteesi tai olosuhteesi mikä tahansa, Jeesuksen kautta tulee vapaus, rakkaus, jossa ei ole pelkoa ja rauha, jonka vain Jumala pystyy antamaan.

Ole siunattu Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti