maanantai 8. syyskuuta 2008

8.9.2008

Terveiset Kajaanista...

Kyllä se vaan on niin, että Isä tietää...
Eli saarnan aihekin oli aamulla valmiina. Keuhkokuumeesta huolimatta sain kaikki pitää kaikki kokoukset ja jaksoin palvella. Herra nosti juuri tarpeelliseksi ajaksi ylös.
Jälleen kerran sain nähdä voimaevankeliumin tulosta. Pelastunut, parannuksen tehneitä ihmisiä, vapautumisia taakoista, ilolla täyttymistä, pahan olon pois lähtemistä ja sisäistä parantumista.

Kokouksen jälkeen aloitimme saman tien kotimatkan, koska meidän piti olla tänään Helsingissä aloittamassa ensimmäistä ALFA-kurssia.

Kiitos Herralle siitä, että saatiin majoittua takaisintulomatkalla Mikkelissä Sadun luona. Kiitokset Sadulle vieraanvaraisuudesta ja huolempidosta. Yöpyminen ihanasti katkaisi pitkän ajomatkan ja olimme pirteinä tänään kotona.

Tänään on siis ensimmäinen ALFA. Meitä on pieni joukko, mutta olemme aktiivisia kaikki. Aloitamme illan yhteisellä aterialla ja yhdessäololla, tutustumme toisiimme ja vietämme aikaa yhdessä keskustellen ja Jeesuksesta puhuen. Seuraavalla viikolla Kirsi alustaa ensimmäisen ja Ari toisen. Minä sitten vasta kolmannen.

Meidän Herramme on Kuningasten Kuningas ja Herrain Herra!

Isän iloa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti