lauantai 6. syyskuuta 2008

06.09.2008

Viimeinen kokous Iisalmessa oli ihana. Puhuin Jumalan kohtaamisen paikasta, kuinka erityinen paikka se oikein onkaan ja mitä se saa aikaan.

Rukouspalvelussa oli pitkä jono. Jokainen vuorollaan toi murtuneena asioita esiin, joita opetus oli nostanut pintaan. Sain rukoilla sairaiden puolesta, murtaa sukukirouksia ja rukoilla avioliittojen puolesta. Kokoukset venyivät melkoisen myöhään, mutta Herra oli uskollinen ja antoi voimat palvelemiseen.

Tänään tulimme Kajaaniin, jossa oli kaksi kokousta peräkkäin.
Jaoin ensimmäisessä kokouksessa 1 Moos 28, josta nostin muutamia erityisiä kohtia. Toisessa kokouksessa opetin Jumalan Valtakunnan Maihinnoususta eli siitä, miten Jumalan voima demonstroituu ja mitä se tarkoittaa käytännössä.

Todellinen voitto koettiin kun rukoilin erään naisen puolesta, jolle sattui mitä omituisempia onnettomuuksia, toinen toisensa jälkeen. Mursin kirouksen hänen yltään ja uskon, että näemme nopeasti lopputuloksen kun Herra murtaa kiroukset, jotka sukujemme kautta tulee. Käsikin myös vihollista palauttamaan perintöosat, jotka vihollinen oli vienyt. Nyt vain odottelemme.

Toinen erityinen kohtaaminen oli erään ihmisen kanssa, joka oli täysin lukossa. Hän tunnusti anteeksiantamattomuutensa ja sain julistaa synninpäästön. Tämän jälkeen vain katsoin, mitä Pyhä Henki teki. Hän alkoi täyttyä Pyhällä Hengellä ja uudelleen ja uudelleen. Ryhti suoristui ja hengitys helpottui. Rinnasta katosi puristava kipu ja Herra alkoi näyttää tästä ihmisestä, kuinka häntä oli painettu alas toisten taholta ja kuinka paljon kädentaitoja Herra häneen olikaan laittanut. Sain puhua profetaalista sanaa tämän ihmisen ylle ja julistaa vapautta olemaan se, jonka Herra on hänet kutsunut olemaan. Nainen lähti täydellisesti vapautuneena ja hymyssä suin.

Tulin myös yllätetyksi, miten Pyhä Henki on ihanan sensitiivinen. Nostaa kauniilla tavalla ihmisiä parannuksen tekoon.

Luin kokouksessa tänään pitkiä pätkiä raamattua ja tunsin, kuinka voima tuli ylleni ja pysyin hädin tuskin pystyssä, mutta Jumala tietää mitä tekee ja mikä asioiden tarkoitus on. Huomenna sunnuntaina on vielä kaksi kokousta: klo 15 ja klo 18. En yhtään vielä tiedä, mistä Isä tahtoo mun puhuvan, mutta eiköhän se selviä huomiseen mennessä.

Nyt käyn vielä asiaa Isältä kyselemään ennenkuin menen nukkumaan..

Hieno tournee - Kiitos Jeesus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti