perjantai 5. syyskuuta 2008

05.09.2008

Päivittelen taas blogia, nyt päiväsaikaan.
Olo on paljon paljon parempi!

Eilen illalla Iisalmen Helluntaiseurakunnassa puhuin jälleen seitsemästä paikasta, jossa Jeesus vuodatti verensä. Herra on niin tarkka siitä, mitä milloinkin puhutaan.

Oli monia ihmisiä, jotka saivat konkreettisesti avaimet oman elämäntilanteensa voittamiseksi, kun selitin auki mitä nämä verenvuodatukset tarkoittivat.

Tuli monia, jotka kertoivat, mitä Pyhä Henki oli kokouksen aikana heille tehnyt.

Eräs nainen tajusi konkreettisesti vihollisen alistetuksi, mielikuvan kautta, jonka piirsin... jalkajakkarasta, jonka laitamme jalkojemme alle. Kerroin, että joskus ajattelen sen jalkajakkaran olevan se asia, josta haluan voiton ja ikäänkuin mielikuvana asetan jalkani siihen päälle.

Erään ihmisen kohdalla näin diabeteksen tulevan suvun kautta... tämä piti paikkaansa ja mursimme hänen yltään sukukirouksen. Tämä nainen koki vapautuvansa välittömästi, mutta paranatuminen tapahtuu vähitellen.

Tiedonsanat myös toimivat ja pääsin niidenkin kautta palvelemaan täsmärukouksella ihmisiä.

Illalla kun palasimme majapaikkaamme, menin iltapalan jälkeen suihkuun. Suihkusta tullessani, mieheni oli saunan pukuhuoneessa ja sanoi, että olen täynnä kultahippuja.
Minulla oli kultahippuja käsivarsissa, kämmenten päällä, kämmenissä, rintakehässä, kasvoissa sekä selässä.

Siinä me niitä tutkittiin ja yritettiin irrottaa, mutta ne olivat niin kiinni.
Harmittelin, etten itse huomannut mitään ja ajattelin, että olikohan niitä paljonkin silloin kun menin suihkuun ja meniköhän ne viemäriin?

No mieheni kyllä ne huomasi ja sitten itsekin niitä katselin... Se oli erittäin mielenkiintoista. Koska eräs nainen kokouksen jälkipuolella tuli kertomaan nähneensä minun päälläni kirkkauden, joka oli ikäänkuin pääni yläpuolella pylväänä, mutta laajeni hartijoistani ympäristöön ja peitti koko alttarin. Se alkoi kun tulin alttarille ja se oli koko loppuillan ylläni.

Ajattelin, että on suurta Jumalan armoa se, että Hän on nostanut minut 3-4 tunnin ajaksi pystyyn palvelemaan Häntä ja Hänen ruumistaan ja sitten olen saanut levätä. Nukkua kuumetta pois.

Viime yönä heräsin uneen, jossa eräs tuttu ihminen halusi tulla uskoon ja siinä unessa aloin johdattaa häntä syntisen rukoukseen. Kesken unen heräsin siihen, kun rukoilin hänen puolestaan ääneen pelastumista. En tiedä tästä ihmisestä muuta, kuin että hän asuu ulkomailla tällähetkellä. Mutta Herra tietää ja Hänet varmasti pelastaa!

Nyt alan valmistautua iltaa varten. Sain aamulla sanan, josta aion jakaa ja odotan jälleen Herralta suuria!!

Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti