lauantai 9. lokakuuta 2010

Vapaa viikonloppu...

Heipä Hei Lukija,

Päivät ovat vierähtäneet kuin siivillä. Yhtään en ole kerennyt auringossa makoilemaan tai edes istuskelemaan, kun opetusta on ollut ilman taukoja, päivittäin. Ainoa oli 7.10 kun feria alkoi, silloin oli Fuengirolassa paikallinen vapaa. Sinä päivänä kävin feria-alueen vieressä katselemassa ja 14.30 piti olla jo koululla kun lähdettiin käymään Malagassa tukussa, jonne jäin vielä Pian ja hänen perheensä kanssa palloilemaan.

Ihan oikeita ihmisiä...

Olen päässyt nahkaharjoitusten jälkeen pigmentoimaan ihan oikeita ihmisiä. Olen harjoitellut kulmakarvojen tekemistä jo kahdesti ja kerran silmien ylärajauksia. Ensi viikolle on sovittuna jo todella paljon harjoitustöitä ja silloin pääsen tekemään alusta asti itse. Töitä on siis 2-3 pigmentointia per päivä, myös huulia.

Tinalle vihdoinkin kunnon kulmakarvat

Minulle tehtiin pigmentointi kulmakarvoihin tiistaina 6.10 ja voin kertoa, että puudute, jota käytämme ja jota tulen Suomeen palattuani käyttämään on ihan mielettömän tehokas. En tuntenut kipua lainkaan. Tämä oli erittäin hyvä kokemus, koska nyt osaan asiakkaalle kertoa, miltä pigmentointi kulmissa tuntuu.

Kulmani näyttävät hyvin luonnollisilta, koska piirrämme kulmat paikoilleen karva kerrallaan. Jälki on erittäin hyvä. Tässä on kuva kertaalleen pigmentoiduista kulmakarvoista. Parin viikon päästä ne tulee pigmentoida uudelleen, jotta lopullinen tulos saataisiin aikaiseksi. Pigmentointikertoja tarvitaan aina kaksi. Katsos - eipä ole tehdyn näköinen vaan hyvin luonnollinen.


Koulupäivä on Joulupäivä

Siltä ainakin tuntuu. Jokainen koulupäivä on kuin Joulu. Vastaanotettu lahja, joka antaa haastetta, jonka kautta opin koko ajan uutta. Lahja, joka opettaa minua käyttämään päätäni ja käsiäni ihan uudella tavalla... Tykkään!

Koulu on joka päivä loppunut 17-18 välillä, joten nahka-harjoitukset olen tehnyt koulupäivän jälkeen ja aamulla, jos koulu on alkanut hieman myöhempään. En uskonutkaan, että käden oikean asennon hakeminen nahkanpalan avulla voi olla näin tärkeää.

Samoin huomasin, että kun teen oikeaa ihoa, neula käyttäytyy ihan eri tavalla ja käden asennolla on vielä suurempi merkitys. En ihan aikuisten oikeasti ymmärrä, miten tällaisen Suomessa tehtävän 1-2 päivän koulutuksen jälkeen voi alkaa ylipäätään tehdä pigmentointeja? Eihän ne viivat voi olla tasaisia eikä väriä taatusti saada vietyä tarpeeksi syvälle, että pysyvyys oikeasti olisi se 2-5 vuotta. Uskon, että tämä on yksi syy, miksi meillä Suomessa on niin paljon asiakkaita, joilta on värit haihtuneet jo vuoden kuluttua pigmentoinnista.

Fuengirolan kolme pääkatua ja sisustuskauppoja

Tämä on aika yksinkertainen pikkuruinen kylä tai kaupunki. Täällä on kolme pääkatua: Junakatu, sen tunnistaa siitä, että yläpuolella kuljee junarata. Bussikatu, jolla kulkee bussit ja rantakatu, joka kulkee rannassa ja on tässä hotellini ja rannan välissä.

Olen löytänt ihania sisustuskauppoja, joihin aion mennä penkomaan ja varmasti löydän studioon jotakin ihanaa... Aion myös ostaa täältä parit satulatuolit hoitolaan, koska en ole Suomesta löytänyt isolle peffalle sopivaa tuolia jossa olisi mahdollisimman matala ja mukava nouseva kohta. Ne eivät maksakaan täällä juuri mitään.
Tässä näkymä rantakadulta.

Primavera

Sain suosituksen eräästä ravintolasta täällä rantakadulla. Se on ihan vain parin sadan metrin päässä hotellistani. Kävin siellä eilen syömässä pizzan...
Tässä kuva ravintolasta ja pizzasta. Molemmat näyttävät hyvältä.


Odottelen auringonnpaistetta...

Täällä luvattiin tälle viikonlopulle sateita ja kaatosateita. Aurinko on pilven takana, mutta vettä ei sada. Lähden kohta kaupungille lompsimaan ja katselemaan tuonne sisustusliikkeisiin mitä sieltä löytyy ja millaiseen hintaan. Toivottavasti aurinkokin tulisi esiin ennusteluista huolimatta. Kuvassa pesetapatsas, muistoksi euroon siirtymisestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti