sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Onnellisen Naisen Auringonpaiste

Heipä Hei Lukija,

Herra kuuli rukoukseni ja antoi tänään aivan mahtavan auringonpaisteen. Oli kyllä niin oma lehmä ojassa kun rukoilin, eilen ollessani koko päivän sisällä, kun ulkona oli mieletön kaatosade ja tuuli. Parvekkeelta katselin pauhaavaa merta ja rukoilin.... Herra sinä tiedät, että mulla on tiivis tahti koulussa ja olen siellä kaikki päivät aamusta iltaan, Herra anna auringonpaiste, että pääsisin edes vähän nauttimaan lämmöstä.

Joten kun tajusin aamulla pilvien väistyvän, singahdin nopeasti aamiaielle ja sen jälkeen istumaan parvekkeelle auringonpaisteeseen. Luin paikallisia Uusi Fuengirola-lehtiä ja Suomelan Sanomia. Kuuntelin ylistysmusiikkia ja kiitin ja ylistin Herraa Hänen hyvyydestään meitä kohtaan, että auringonpaistetta antoi. Istuin pitkälle iltapäivään ja sitten nopeasti suihkuun ja kävelylle.

Kävelyllä...

Törmäsin naiseen, jolle tein pari päivää sitten silmiin rajaukset. Silmät olivat hämmästyttävän hyvännäköiset. Punotus oli tiessään ja nainen oli tosi tyytyväinen. Lupasi vielä tulla näytille tulevalla viikolla koululle. Kävin myös kaupoilla ostamassa juotavaa, juustoa ja sämpylää huomiselle. Mukaan tarttui samettiset, ihanat, bling bling-lipsukkaat, joissa on muutaman sentin korko.
Ylistysmusiikkia kantautui korviini

Kävelin rantakadulla kasseineni ja yhtäkkiä kantautui korviini ylistysmusiikkia ja käännyin samantien katsomaan, mistä musiikki tulee. Ajauduin musiikin johdattelemana sisään johonkin seurakuntaan. Ylistys oli meneillään ja astuessani ovesta sisään, minua käteltiin ja annettiin englanninkielinen raamattu kouraan ja ohjattiin sisään. Jäin ylistämään ja kuuntelemaan saarnan. Kokouksen loputtua vaihdoin muutaman sanan ovella olevien kanssa ja he antoivat aikataulun kouraani, mistä näen tulevat kokoukset. Tervetuloa, kiitos ja näkemiin... samassa lauseessa...

Sattuu ja tapahtuu Espanjassakin...

Kävelyltä palattuani skypetin Arin kanssa ja kävin nopsasti suihkussa, tein pikameikin ja pukeuduin illalliselle. Ajattelin, että menen tuohon lähellä olevaan ravintolaan, jossa olimme pyörätuolinaisten kanssa tulopäivänä.

Laitoin sievää päälleni, meikkasin ja laitoin hiukset. Hieman koruja, uudet bling-bling lipsukkaat ja menox.

Ravintolassa oli reilusti ihmisiä ja valitsin suht-tuulensuojaisan paikan ja istuuduin. Kerkesin hetken istua, kun tarjoilija tuli ajamaan minut ulos ja sanoi, me ollaan kiinni. Ravintolassa kuitenkin istui ihmisiä useissa pöydissä sekä drinkkilasit että ruoat edessä ja kundi vaan heittämään minua ulos. Olin ihan hämmentynyt ja lähdin. Tässä on tylytyksen ravintola, vältä tätä. Palvelu on hidasta ja tarjoilijat tylyjä.. kahden kokemuksen perusteella todettua, joista toinen kokemus siis tosi nolo: ravintolamme on suljettu, vaikka se on auki??? Ehkä olin alipukeutunut, ehkä en??

Hyvän palvelun Bahia...

No ajattelin, että ok... kaipa täällä saa sitten jostain toisesta ravintolasta ruokaa. Kävelin hiukanmatkaa eteenpäin ja menin toiseen ravintolaan, joka oli melkoisen täynnä ihmisiä, mutta yhdelle rexonan-käyttäjälle löytyi tilaa. Bahian löydät ihan Rafaelin aukion vierestä, rannalta katsottuna oikealta.

Palvelu oli erinomaista. Tarjoilijoiden alkuperä taisi olla intia tai jotain. Loistava palvelu kertakaikkiaan. Hymyä, nopeutta, kiinnostusta miltä maistuu jne. Tarjoilija ohjasi minut pöytään ja antoi ruokalistan ja otti juomatilauksen saman tien. Ensin tuli juomat ja sen jälkeen alkupalat: erilaisia suolapähkinöitä ja oliiveja sekä erilaisia vihanneksia mausteliemessä. Sitten tuli tilaamani valkosipulileipä.

Päätin rohkaista mieleni ja tilasin merikrottia talon tapaan sekä basmatiriisiä.
En ollut koskaan aikaisemmin syönyt merikrottia. Kun pääsin hotellille katsoin miltä merikrotti näyttää... ja totesin... onpa ruma kala.


Ruoka tuli ruukku-muodossa ja yllätyksekseni mukana oli katkarapuja, simpukoita sekä mustekalaa niin ja kaksi merikrottimedaljonkia. Maku oli taivaallinen, kala oli pehmeää ja "kanan oloista", mutta vaan niin hyvää. Juomaksi oli vettä ja kuivaa valkoviiniä, joka sopi erinomaisesti äyriäisten ja merikrotin kanssa yhteen. Erikoistilauksesta bastmati-riisiä.


Suosittelen tätä ravintolaa täysillä... Hyvä ja nopea palvelu, miellyttävät tarjoilijat ja erinomaista ruokaa...

Maanantaina jatkuu koulu...

Koulu alkaa klo 14.30 eli minulla on hyvää aikaa aamulla tehdä nahkaharjoituksia ja istua partsilla. Huomiselle on varattu reippaasti töitä eli olen takaisin kotona (siis hotellilla) vasta kahdeksan maissa illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti