keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Mustaa viivaa Valkoiseen nahkaan

Heipä Hei Lukija,

Harjoittelin eilisen illan ja tämän aamun piirtämään pigmentointikoneella mustaa viivaa valkoiseen nappanahkaan. Vaikka se tuntuu helpolta, se ei sitä ole. Koneen soundin kuunteleminen vaatii aikaa... siitä voi kuunnella, onko käden paino oikea eli tuleeko nahkaan (ihoon) oikea määrä väriä. Ope oli tyytyväinen ja oli sitä mieltä, että kyllä minusta vielä pigmentoija tulee. Tämä oli aika lohdullinen tieto...
Tässä on kuva harjoittelunahasta.

Kulmakarvat

Tänään pääsinkin jo itse asiaan... Tämän päivän asiakkaalle tehtiin kulmakarvojen pigmentointi. Ope ensin näytti ja sitten vaihdettiin paikkaa... Siinä kävi juuri, miten olin ajatellutkin. Eli en uskaltanut ottaa tarpeeksi napakkaa otetta ja arkailin, kun asiakas hätkähti neulan liikkeellelähtöä. Käytiin otteita vielä läpi ja pääsin hyvälle miten minun tulisi pitää käsiä, jotta liike olisi tarpeeksi tehokas. Mutta täytyy myöntää, että ei tämä ihan heikkohermoisten ja vapisevien käsien hommaa ole. Pitkämielisyyttä todella tarvitaan.

Harmittaa, että unohdin aamulla silmälasit hotellille, koska olisin muuten päässyt tekemään myös silmän rajauksia. Ilman laseja en kuitenkaan uskaltanut niitä tehdä.

Feria-juhlat

Tänään täällä alkoi Feria juhlat. Fuengirolan alueella vietetään koko viikon Feria juhlaa. Huomenna kaikki paikat on kiinni, koska on paikallinen pyhäpäivä. Päätimme Ope, Pia ja minä lähteä tukkuun Malagaan, jonna minä ja Pia tukkureissun jälkeen jäädään palloilemaan.

Pyörätuolinaiset

Kun palasin koululta kaupan kautta hotellille, näin rantakadulla pyörätuolinaiset. He olivat ihanasti ruskettuneita (toisin kuin minä) ja iloisella päällä. Juteltiin hetken ja he kyselivät kovasti koulusta... Pääsin esittelemään heille harjoittelunahkani, joka oli pakattu kotitehtävien joukkoon muistoksi. Oli mukava törmätä heihin.

Uni on maistunut ja maistuu... joten myöhemmin taas lisää...
ps... ilma on hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti