sunnuntai 4. tammikuuta 2009

04.01.2009

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2009!

Olemme saaneet päätökseen vuoden 2008.

Viime vuoden alussa kirjoitin uutiskirjeeseen ja opetuksiin profetaalisen sanan vuodelle 2008. On aika tehdä tiliä ja katsoa sitä, ovatko ne asiat tapahtuneet.

Puhuin monista muutoksista vuoden 2008 aikana. Vuosi 2008:han oli uusien alkujen vuosi. Jumalan lupauksien täyttymisen vuosi. Ainakin omalla kohdallani Herra täytti monta lupaustaan viime vuoden aikana.

Mitenkä sinulla?

Mitä asioita vietiin päätökseen ja mitä lupauksia täytettiin?

Jumala avasi uusia ovia aivan ihmeellisellä tavalla ja toki sulki toisia. Inhimillisesti katsoen ovien sulkeutuminen on aina haikeaa, mutta asioilla on aina monta puolta, vai mitä?

Aloitko sinä toimia uskossa jossakin asiassa?
Minä aloitin...
Perustin pienen kauneusstudion Puistolaan, jossa teen rakennekynsiä, manikyyrejä, parafiinihoitoja käsille, pediqueita eli varpaankynsien geelauksia, minijalkalkahoitoja, kestoripsiä ja ripsien tuuhennoksia, ripsien- ja kulmien värjäyksiä ja meikkauksia. Eli toimin julistaja/opettajan lisäksi myös kauneudenhoitoalan yrittäjänä. Yrittäjyyden hyvä puoli on se, että voi itse päättää milloin tekee töitä ja milloin ei. Näillä kauneudenhoitotöillä rahoitan lähetysmatkojamme. Panin jo vuosia sitten kylvösiemenen maahan ja nyt sain niittää satoa: Avioiduin vuonna 2008, Herra irroitti minut (8-17) työstäni Jumalan sanan palvelukseen ja vapaaseen yrittäjyyteen. Tästä sadosta tulee lisää siemeniä, joita voin kylvää. Antaja saa aina takaisin sen, mitä antaa + taivaalliset siunaukset sen päälle. Joka ei anna, ei pysty vastaanottamaan, koska kylvöä ei ole ollut.

Herra on puhdistanut seurakuntiaan ympäri maailmaa. Näistä muutoksista, joita puhdistus on tuonut tullessaan, olemme kuulleet erilaisissa yhteyksissä (niitä sen enempää tähän erittelemättä).

Jumala haluaa puhtautta. Elämän ja uskonelämän puhtautta, pois kompromisseistä. Oletko sinä astunut, vuonna 2008, ulos kompromissielämästä? Jumala haluaa viedä meitä koko ajan yhä vaan kasvavaan pyhitykseen. Vanhat hoitamatta jääneet asiat tuli kohdattavaksi.

Ajatellaan Floridan herätystä. Näkyvällä keulahahmolla oli hoitamattomia haavoja ja rikkoutuneisuutta takana, joka puhkesi räikeästi näkyviin kasautuneena paineena Floridan herätyksen yhteydessä. Arvostelun sijaan meidän tulee tukea ihmisiä rukouksin. Tämä kaikki voi olla jonain päivänä omassa elämässämme edessä. Mitä silloin kaipaamme? Meitä kohti heitettyjä kiviä eli negatiivisia arvosteluita? Vai Jumalan mielenmukaista kuria ja alistumista terveen auktoriteetin alle, tekemään tiliä elämästämme jollekin, jolla on oikeasti lupa puhua elämäämme. Sellaisia ihmisiä meillä jokaisella tulee olla (Kiitos Seppo, olet aivan mahtava Pastori - rakastan sinua ja vaimoasi!)

Meidän tulee olla edelleen uskollisia, Jumala haluaa totuutta salatuimpaan saakka.

Tutki sydäntäsi.
Tee tilinpäätös vuodesta 2008 elämässäsi.
Kysy Herralta, mitä vuonna 2009 tulee tapahtumaan.
Toimi saamiesi ohjeiden mukaisesti.

Uutiskirjeessä pian lisää

Ole siunattu Jeesuksen nimessä!

1 kommentti:

  1. Hei,
    terveisiä Jyväskylästä!

    Kiitos ajatuksistasi! Tykkään niistä! Ja tykkään otsikostasi! Psalmi 45 on myös mun sydäntä lähellä, Rouva Kerkeä Kirjuri! : )

    VastaaPoista