tiistai 30. joulukuuta 2008

30.12.2008

Uuden Vuoden toivotuksia....

Kiitos Herralle vuodesta 2008!

Vuosi 2008 on ollut uusien alkujen vuosi monella tapaa.
Siemenet, jotka olet menneinä vuosina kylvänyt, on jo kantanut hedelmää.
2008 oli muutoksien vuosi, jota muistelemme monella tapaa...

2008 GOD TV lähetti suoraa lähetystä Lakelandista Floridasta. Pystyimme seuraamaan livenä, mitä Jeesus teki noina kokouksien hetkinä.
Saimme myös nähdä lähimmäisemme kipuilut... kun Todd Bentleyn vaikeudet saivat suuren mittakaavan julkisuudessa.
Monet Lakelandissa vierailleet olivat hämillään ja miettivät, mitä nyt. Selityksiä kuultiin ja RV-lehden keskustelupalstalla käytiin monen monta keskustelua puolesta ja vastaan.

Nyt vuoden päättyessä, saamme olla Herran edessä tekemässä tiliä menneestä vuodesta 2008. Miten onnistuin? Annoinko Herralle sen, mitä Hän pyysi....? Olinko uskollinen?? Vähässä? Paljossa? Tuskin lainkaan?

Jeesus. Sinä olet Kuningas ja Herrain Herra. Kiitos siitä, että saamme olla näin vuoden viimeisinä päivinä edessäsi käymässä läpi lähes jo kokonaan mennyttä vuotta 2008.

Anna meille anteeksi kaikki tekomme ja/tai tekemättä jättämiset, ajatukset ja piittaamattomuudet. Anna anteeksi uskottomuutemme ja teoilla ansaitsemisemme.
Älä lue synniksi niitä tekoja, joita emme ymmärtäneet tekevämme väärin.
Anna armosi seurakunnallemme, pastoreillemme. Käännä kasvosi Suomen, Kaupunkiemme, Kuntiemme, Sukukuntiemme, Perheittemme ja Seurakuntiemme puoleen ja anna meille rauha, Sinun rauhasi, joka ylittää ymmärryksemme.

Anna meille viisautta ja kykyä ohjata itseämme Sinun läheisyyteesi. Anna meille viisauden ja ilmestyksen Henki ymmärtää sanaasi, Jeesusta. Anna meille hengellistä näkökykyä tehdä viisaita valintoja vuonna 2009 ja ohjata koko perhekuntaamme, Sinun viisaudellasi oikeaan suuntaan. Synnytä meille halu lukea ja tutkia Raamattua ja ymmärtää tahtosi.

Tapahtukoon Sinun tahtosi niin maan päällä kuin taivaallisissa.

Jeesuksen nimessä...
Amen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti