tiistai 13. tammikuuta 2009

13.01.2009

Huomenta...

Jeesus on Ihana!

Tänään on erityisesti noussut sydämestäni syvä kiitos siitä, mitä Jeesus on tehnyt elämässäni ja elämälleni, sydämessäni ja sydämelleni.

Uskoa täynnä olevat sanat, ne muuttavat asioita. Uskon sanat siirtävät vuoret mereen. Ne kääntävät sairauden terveydeksi ja ne kääntävät syntisen pyhien joukkoon. Herra itse sanassaan sanoo (San 18:21), että kielellä on vallassansa elämä ja kuolema. Me voimme puheillamme vaikuttaa siihen, millainen hedelmä syntyy.

Puhu uskon sanaa, Jumalan sanaa. Julista Jeesusta Kristusta. Usko tulee kuulemisesta, kuuleminen Kristuksen sanan kautta (Room 10:17). Kun puhut uskonsanoa itsellesi, perheellesi, suvullesi, ystävillesi, kaupungillesi, maallesi, kansakunnille) pääsee Herra vaikuttamaan uskosi ja uskon sanojesi kautta. Katsos, ethän sinä puhu vain itsellesi, vaan hallituksille ja valloille taivasten avaruuksissa.

Mitä sinulle tapahtuu kun muutat negatiivisen puheesi positiiviseksi, Herran mielenmukaiseksi? Sinun sielusi (järki, tahto ja tunteet) virkistyy, koko olemuksesi kirkastuu.

Haastankin sinua puhumaan Jeesusta, uskon sanaa, joka on positiivista ja nostavaa. Seuraa itseäsi ja lähimmäisiäsi..... Mitä tapahtuu?

Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti