sunnuntai 19. lokakuuta 2008

19.10.2008

Ilta on vaihtumassa yöksi.

Olimme mieheni kanssa tänään Silmu-Seurakunnassa palvelemassa.
Ilmapiiri oli ihanan lämmin ja kotoisa, rakkaudellinen. Saimme nauttia Jumalan läsnäolosta ja Pyhän Hengen hoitamisesta.

Saarnani aihe oli Ilmestysmajan kolme tasoa – kirkkauden tasot, vaikutuspiiri ja taivaan korkeudet. Esipiha, pyhä ja kaikkein pyhin.. mitä ne tarkoittavat.
Tämä oli alustuksena varsinaiseen opetukseen, jonka pidin Psalmista 91, joka on lempipsalmini. Korkeimman Suojasta, salaisesta paikasta, sivuten Isän rakkautta ja sisäisen eheytymisen tärkeyttä, jonka saamme juuri salaisessa paikassa.

Kun Jumalan kirkkaudesta opetetaan ja puhutaan, sitä seuraa ihmeet ja merkit. Parantumiset (sisäiset ja ulkoiset) sekä vapautumiset ja luonnollisesti myös pelastumiset.

Joskus hämmästyy sitä, että vaikka minullakin oli mukanana saarnan "nuotit" ei sitä koskaan puhu suoraan nuotista, vaan Pyhä Henki vie välillä kuin aallon harjalle....ja saan olla kuin surffilaudalla, ohjata vain Pyhän Hengen aallon mukaan. Ai että rakastan Herran ihanuutta.

Sain välitöntä palautetta uudesta näkökulmasta ja siitä, kuinka Herra haastoi erästä veljeä hakeutumaan syvemmälle Isän läheisyyteen. Tämä on paras palkka, mitä ihminen voi palvelutyöstään saada... välitön palaute. Se toinen "palaute" tulee sitten Herralta.

Rukoilimme tänään illansuussa yhdessä ystäväpariskuntamme kanssa kaiutinpuhelimien kautta. Kiitos Herralle teknologiasta ja sen eteenpäin menemisestä. Voimme käyttää kaikki nämä uudet keksinnöt Hänen kunniakseen. Välimatkasta huolimatta tuntui, kuin toiset olisivat olleet ihan lähellä ja kuulimme kaikki toistemme äänet ja rukoukset.
Näinkin voimme toimia... ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan.

Ole siunattu Jeesuksen nimessä!

1 kommentti: