keskiviikko 15. lokakuuta 2008

15.10.2008

Huomenta rakas lukija.

Yö on jo kääntynyt aamuksi ja minä vaan valvon ja kirjoitan.

Pakistanin matkamme siirtyi myöhemmäksi, koska Pakistanissa soditaan. Ulkoministeriö nosti riskiluokistusta ja Pakistaniin matkustamista tulisi nyt välttää.

Isäni, joka ei Jeesusta vielä tunne, sanoi, että hän on rukoillut ettemme pääsisi Pakistaniin... Ja Isäni tokaisi viime sunnuntaina: "vaikka sä Tina olet Jumalan nainen, sun Jumalas kuuli isäs rukoukset paremmin kuin sun".... eli ettemme päässeet sota-alueelle. Isäni oli kuulemma ihan polvistunut ja rukoillut, että Jumala estäisi meidän pääsyn Pakistaniin... sanoi, että rukoilee niin pitkään, että saa vastauksen.

Jos tämä on isäni pelastumisen kannalta "se juttu" niin antaa olla niin vaan.

Pakistanin suurlähettiläs Ruotsissa, ei uskaltanut myöntää meille viisumeita, vaan siirsi päätöksenteon Pakistanin Ulkoministeriön ratkaistavaksi (Lahoreen).
No sehän tarkoittaa vaan sitä, ettemme päässeet lähtemään 9.10, niinkuin oli suunniteltu vaan lähtömme Pakistaniin lykkääntyi toistaiseksi.

Kaikki suunnitelmat ja opetukset on valmiina... Odotamme vain vihreää valoa.

Olen kiitollinen Herralle siitä, että isäni on rukoillut...... ja saanut rukousvastauksen. Toivottavasti osaa käyttää sen oikein ja ennenkaikkea ymmärtää sen sisällön sekä tekee ratkaisunsa sen pohjalta.

Toisaalta, olen myös saanut lisäaikaa toipumiseen. Eli oikea korvani on lähes auki. Vielä se jaksaa hieman rusahdella, mutta on jo parempi. Kylkiluuni on jo parempi, se enää muljahtelee, mutta ei enää satu.

Toiseksi, saatoin ylistää soittamalla ja laulamalla Herraa eilen. Ääni ei vielä ole parhaassa kunnossa, mutta pystyin kuitenkin ylistämään. Olen siis ollut lähes mykkänä (laulamisen suhteen) elokuun lopusta asti kun keuhkokuume iski kimppuuni ja koko vasen keuhko oli pois toiminnasta ja yskin kuin "viimeistä päivää". Onneksi nyt ollaan jo voiton puolella.

Nämä asiat on Herran asioita. Nyt istutaan täällä ja rukoillaan suuntaa. Moniin paikkoihin, eri puolilla maailmaa, meitä on kutsuttu, mutta mikä on oikea paikka - oikeaan aikaan? Sitä nyt rukoilemme....

Olisin iloinen, mikäli voisit tukea rukoustamme nyt.

Jeesuksen nimessä!

2 kommenttia:

  1. Rukoilen puolestasi, että Herra avaa oikeat ovet oikeaan aikaan, Jeshuan nimessä ja veressä. Amen.

    Siunausta!
    Teija

    VastaaPoista
  2. Hei Teija,
    Ja kiitos tavattoman paljon kommenteistasi....

    Voisitko laittaa Fight For Salvationin sähköpostiin: fightforsalvation(at)welho.com katuosoitteesi (ja muut yhteystietosi) niin tiimimme rukoilee puolestasi ja lähetämme sinulle postitse rukousliinan.

    Ole siunattu Jeesuksen nimessä!
    Tina/FFS

    VastaaPoista