tiistai 25. maaliskuuta 2008

25.03.2008

Pohjois-Suomen Tournee on päättynyt.

Vierailimme Iisalmessa, Kajaanissa ja Lievestuoreella.
Herra on niin hyvä!

Oli ihanaa nähdä tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Saatiin Kirsin kanssa Iisalmessa majoittua Arjan ihanassa hirsitalossa ja nauttia erinomaisen ihanan suloisesta ja lämpimästä seurasta sekä nauttia Arjan vieraanvaraisuudesta. Kiitos Arja!

Miehet majoittuivat Jounin ja Arjan luona. Oli todella upeaa, että saimme saunoa luonanne ja nauttia ihanasta seurastanne.... Isä korvatkoon kaiken vaivannäkönne ja vieraanvaraisuutenne taivaallisista!

Kajaani...
Taas sama tunne kuin menneinäkin vuosina. Kuin olisi tullut kotiin! Rakastan teitä kaikkia!!Upeaa, rajoja rikkovaa ylistystä ja palvontaa vapaassa Pyhän Hengen ilmapiirissä! Ihania ystäviä ja maailman paras pastorska! Toivon, että nähdään taas pian.

Lievestuore...
Rakkaat sisaret...Vaikka ääneni oli kuin aasilla, niin Herran läsnäolo oli käsin kosketeltavaa juuri avoimmuutenne tähden. Te olette sellaisia tehopakkauksia, Jumalan voideltuja naisia! Odotan jälleennäkemistä!

Kiitos teille kaikille järjestelyistä ja vaivannäöstä! Ihanasta seurasta ja mahtavista juttutuokioista, eikä vähempää... vahvistuksesta, jota Herrassa minulle ja FFS-tiimille annoitte!

Voikaa ihanasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti