sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

11.03.2008

Olen tässä yön pimeinä tunteina pohtinut muutamien tunnettujen julistajien elämää. Miten heistä jokainen: Joyce Myers, Rick Joyner, Benny Hinn ja Todd Bentley ovat maksaneet hintaa.

Heillä on ollut sairautta, taloudellisia ongelmia. He ovat kärsineet ihmisten taholta tulevaa pilkkaa, ovat olleet lehdistön ja ihmisten kritiikin kohteena, saaneet negatiivissävytteistä postia ja lukeneet itseensä kohdistuneita sanomalehti- ja nettikirjoituksia.

Moni meistä haluaa voitelun Herralta. Mutta voitelu maksaa... Se maksaa hintaa... Se maksaa elämässäsi kaiken. Voitelu on yksin Herran, ei ihmisen.

Elämäsi on Herran, ei sinun. Sinä teet, mitä Herra sanoo, et mitä itse haluaisit. Sinä sanot Herra Herra ja tarkoitat sitä. Sinä kohotat kätesi yön pimeinä tunteina ylistykseen, kun Herrasi, sinun Jumalasi kutsuu sinua yöunen sijasta rukoukseen tai antaa sinulle inspiraation.

Ei palveleminen ole vain pöntöstä puhumista tai opettamista. Se on jokapäiväinen rakkaussuhde Vapahtajaan. Suhde, jota alati vaalitaan. Suhde, joka pysyy iankaikkisesti. Se suhde ei tule valmiina kuin "manulle illalinen" eikä nopeasti kuin "apteekin hyllyltä". Suhde rakentuu hitaasti, kauniisti ja viipymällä rakastettunsa kanssa.

Tällaiseen erityiseen rakkaussuhteeseen Herra haluaa haastaa sinut.
Tästä inspiraatiosta lisään opetussivuille opetuksen salaisesta paikasta...

Käy lukemassa, opi, ano, rukoile saavasi se.

Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti