keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

02.04.2008

Kyllä tämä Herran kanssa eläminen on mielenkiintoista.

Maaliskuun lopulla näin eräänä yönä neljä lyhyttä unta. Unien sisältö kertoi ihmisistä ja heidän tilanteistaan, joiden puolesta minun tulee rukoilla.

Herra muistutti minua siitä tehtävästä, johon Hän aikanaan minua kutsui, esirukoukseen....

Tämän esirukouksen tiimoilta on tuleva matka Jerusalemiin. Se on rukousmatka.

Rukouksen merkitys on mielenkiintoinen.
Sillä alustetaan kaikki, mitä elämässä tapahtuu; Herran suuret muutokset ja päämäärät pitää rukoilla ja puhua esiin. Niin Jeesuskin teki. Hän puhui esiin vain sen, mitä Hän näki ja kuuli Isänsä sanovan ja tekevän. Ei yhtään enempää, eikä yhtään vähempää.

Luotatko sinä Jumalaan kaikkivaltiaana?
Kaikkivaltias on Jumala, jolla on kaikki eli rajaton valta. Kaikkivaltiuden pitäisi kohdistua kaikkeen (jokaiseen osa-alueeseen) kaikkialla elämässäsi. Hän, joka tietää kaikki asiasi ja jolta meidän tulisi kysyä kaikki elämäämme liittyvät asiat.

Annammeko Hänen hallita rajoittamattomasti?
Jumala on antanut sinulle vapaan tahdon, Hän ei murra tahtoasi, ellet sinä sitä anna Hänen tehdä. Jos sinä et kysy tai huomaa kysyä Isältä neuvoja elämääsi. Hän ei niitä väkisin sinulle tunge, mutta kääntyessäsi Hänen puoleensa kysymyksinesi, Hän sinulle vastaa ja silloin Hänellä on hallintavalta, edellyttäen, että teet vastauksen tullessa Isän tahdon etkä omaasi.

Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti