maanantai 23. marraskuuta 2009

23.11.2009


Heipä hei lukija...

Heräsin tänä aamuna jo ennen klo viittä pirteänä kuin peipponen. Jäin sänkyyn makaamaan ja juttelin Herralle kaikista ajatuksistani ja rukoilin. Herra toi mieleeni ihmisiä, joiden puolesta rukoilin ja heitä siunasin. Hän toi myös ihmisiä, jotka ovat satuttaneet minua tavalla tai toisella ja sain rukoilla heidänkin puolestaan. Tutkin samalla omaa sydäntäni ja suhdettani heitä kohtaan.

Ari oli mökillä, joten sain ihan rauhassa olla isän sylissä, jutella ja kuullostella.

Sitten nousin ylös, keitin kahvin ja aloin lukea Hesekielin 40:ttä lukua sekä Hebrealaiskirjeen kolmatta lukua. Lähdin Hesekielin lukuun hieman syvemmälle ja kaivoin selitysteoksen esiin ja katselin, mitä Jerusalemin uudesta temppelistä kerrottiin ja yritin piirtää sitä mieleeni. Sangen mielenkiintoinen raamatunkohta... ja varmasti palaan siihen vielä, tutkimalla ja mietiskelemällä sitä lisää.

Tämä viikko on hajanainen... On vielä paljon juostavaa isän ja äidin kuolemaan liittyvien asioiden takia ja olen ottanut perjantain vapaaksi hoitaakseni niitä.

Tällä viikolla on myös hammaslääkäri. Joutuivat rakentamaan minulle keraamisen paikan, koska hampaani murtui viime viikolla niin pahasti, ettei siihen jäänyt jäljelle tarpeeksi pintaa muovipaikalle. Olin lentää peffalleni kuullessani sen hinnan. Muotti otettiin viime torstaina. Se oli todella ällöttävää. Suuhuni pantiin muotti, jossa oli silikonia ja tuntui, että silikoni leviää kurkkuun ja tulee oksennus. Mutta onneksi en oksenna helposti, joten selvisin siitä vain ällöttävällä tunteella. Muottien teko oli nopeasti ohi ja nyt torstaina saan uuden ehjän hampaan.
Kaikkea sitä voikin sattua...

Jos joku sanoo, että elämä on tylsää... Minun elämäni ei ainakaan ole sitä. Koko ajan tapahtuu kaikenlaista. Sanotaan, ettei vierivä kivi sammaloidu. Niin varmasti onkin... Kun pysyy liikkeessä, ei pääse väljähtymään. Lisäksi hengen hedelmä kasvaa monenmoisten hankaluuksien kautta. Sisu (lue: taistelutahto) nousee eikä lannistumista pääse tulemaan.

Myös ensi vuoden valmisteleminen tuo oman lisänsä päiviin (tai pikemminkin aamupäiviin ja iltoihin)... Niin ja markkinoinnin suunnittelu :)

Äidin ja isän sairastamisen ja saattohoitojen aikana, en pystynyt soittamalla ja laulamalla ylistämään Herraa, mutta pian äidin kuoleman jälkeen, oli kuin tulppa olisi otettu pois. Istuin eräänä päivänä pianon ääreen ja aloin soittaa Herralle. Tuntui, kuin kuohuva koski, voimakas virta olisi mennyt lävitseni. Sisääni olisi virrannut tuore ja puhdas vesi, syrjäyttäen tieltään kaiken tunkkaisen.

Nykyinen työni yrittäjänä on suuri lahja Herralta. Pystyn ihanasti työn lomassa/ohessa rukoilemaan kun asiakas on pedillä ja hiljaa... ja tunnelma on rauhallinen. En edes tajua tekeväni töitä kun sisälläni kuplii ilo Herrassa ja mieli on rauhallinen. Asiakkaatkin monesti sanovat, että mikä ihme tässä ilmapiirissä oikein on kun tänne tulee, niin jotenkin niin rentoutuu, on niin rauhallista. Ja sitten kun lähtee pois on niin virkeä ja onnellinen olo. Uskon ihan oikeasti, että Jumalan rauha on myös studiossa, koska tämä on rukouksen paikka.

Studiossa on rukoiltu asiakkaan niskakrampin puolesta, joka laukesi. Samoin kerran käskin migreeniä lähtemään, eikä sen jälkeen ole kuulemma vaivannut (tämä ihminen on uskova). Kerran rukoilin hiljaa kielillä ja asiakkaassa manifestoitui henkivalta. Hei - tämä on oikeasti kauneusstudio... Tilaa annetaan myös sisäiselle kauneudelle niin ja tietenkin Jumalan kauneudelle ja ihanuudelle.

Eräs ystäväni kysyi, mitenkä kauneusbusiness sopii yhteen uskonelämän kanssa?? Sanoin, että erinomaisesti. Koska kun business tulee Jumalalta ja se tehdään Jumalalle on siinä mukana taivaallinen perspektiivi, sen tähden saan nähdä näitä parantumisia ja muita Jumalan näkyviä manifestaatioita...

Monet asiakkaistani haluavat keskustella hengellisistä asioista ja kyselevät niistä. Joskus ei uskovat yrittäjäkollegani ovat soittaneet ja kyselleet neuvoa liike-asioihin, jolloin olen päässyt neuvomaan Jumalan mielenmukaisesta yrittäjyydestä, sellaisesta, jossa on siunaus mukana. (Tällä meidän alallamme (mukaanlukien myös kampaajat) on paljon pimeää tai ainakin harmaata liiketoimintaa. Kuittia ei aina anneta ja raha pannaan taskuun).

Tässä nykyisessä työssä/ammatissa on niin monia seikkoja, joilla pääsen hengellisesti vaikuttamaan enemmän kuin aikaisemmassa työssäni. Olen todella kiitollinen Herralle siitä, että Hän on järjestänyt ja järjestää elämäni juuri sellaiseksi, mitä Hän haluaa... Minä vaan tottelen... Helppo nakki, vai mitä?

Ole siunattu Jeesuksen nimessä!

1 kommentti:

  1. mielestäni myös kauneuden edistäminen on jo ihan sinänsä arvokasta. Kauneus on Jumalan idea ja Jumala itse on kaunis ja kaunistaa meidät. Kauneudesta ja sen tavoittelemisesta tulee pahe vasta kun se erotetaan Jumalan palvomisesta ja Hänen palvelemisestaan. Rakkauden silmillä katsottuna jokaisessa ihmisessä on niin plajon kaikkea kaunista, ulkoista ja ennen muuta sisäistä :)
    terv. Anneli

    VastaaPoista