tiistai 19. toukokuuta 2009

19.05.2009

Kenian uutisia Amsterdamin kentällä kirjoitettuna....

Kisumussa vietimme viimeisen päätöskokouksen eli jäähyväisjuhlan 14.5.
Key to Life kirkon ihmiset olivat hankkineet meille pientä kotiinviemistä. Ensin he suunnittelivat vuohta, mutta totesivat, etteivät viranomaiset sitä varmasti hyväksyisi, joten he päättivät, että jokainen tuo jotakin kevyttä.

Meillä on ihania Afrikkalaisia juttuja Suomeen tuotavaksi.

Päätösjuhla oli haikea. Tunsimme syvää yhteyttä toistemme kanssa, sekä me Arin kanssa, että koko heidän porukkansa. He pyysivät meitä tulemaan pian takaisin. Kisumun alueen pastoreiden toiveena oli, että voisimme kerran kaksi vuodessa vähintään käydä heitä opettamassa. Tämän jätämme Herralle.

15.5 lähdimme lentäen Kisumusta Nairobiin, josta Pastori Kamau kävi hakemassa meidät seuraavaan kohteeseen Murangan Kamagutaan.

Meille oli varattu paikallisesta Guest Housesta huone. Huone oli pieni ja karu, mutta siellä oli oikea vessanpönttö, joka oli ylellisyyttä.
Veden kanssa oli kaikkialla enemmän tai vähemmän vaikeuksia. Välillä vettä tuli ja välillä taas ei. Joka päivä ei välttämättä voinut peseytya kunnolla.

Söimme kaikkialla paikallista ruokaa: ugalia, riisiä, lihaa, kanaa, sukumawikiä sekä hedelmiä. Vatsan kanssa ei ollut ongelmia.

Ensimmäisenä Murangan päivänä kävimme tutustumassa kirkkoon, ja meidät toivotettiin tervetulleeksi. 16.5 pidettiin kaksi herätyskokousta. Julistin parantumisesta ja useita ihmisiä pelastui sekä parantui ja riivaajat lähtivät.

Saimme useita todistuksia selkien, jalkojen, käsien, hengitysvaikeuksien, verenpaineen ja sydänvaivojen parantumisista. Ensimmäisessä kokouksessa 16.5 oli kirkko täynnä ja seuraavaan kokoukseen tuli niin paljon ihmisiä, ettei kaikki mahtuneet edes sisään rakennukseen.

Sunnuntain viisituntisessa juhlakokouksessa, joka oli myös ehtoolliskokous, lasten siunaamiskokous sekä päätösjuhla, Herra osoitti voimansa ja useita ihmisiä parantui ja vapautui.

Illalla palasimme Nairobiin yhdeksi yöksi.

Tarkoituksenamme oli palata 18.5 aamukoneella ja olla 18-19.5 välisenä yönä Helsingissä, mutta lentomme peruttiin. Rakas ystäväni Tarja sai meidät junailtua yölennolle, vaikka aluksi näytti siltä, että joutuisimme palaamaan vasta 19.5 aamukoneella. Joten olemme matkustaneet yölennolla Nairobista Amsterdamiin ja nyt istun kahvilassa kirjoittamassa tätä blogia.

Otamme Arin kanssa rukouspöydälle Keniaan paluun. Milloin on oikea aika tulla uudelleen kuten myös sen, että voisimme seuraavalla kerralla viipyä pidempään. Se oli sekä Kisumun, Nyamiran että Murangan toive. Tarkoituksena olisi seuraavalla kerralla matkustaa myös Mombasaan ja pitää kokoussarja myös siellä.

Pyydänkin, että rukoilisit tätä asiaa yhdessä kanssamme.

Uutiskirjeestä voit lukea tarkemmin parantumisista ja nähdä kuvia 5v halvaantuneena ja vailla mieltä olleesta naisesta, joka parantui Kisumussa sairaalakäynnillä kun Jeesus häntä kosketti...

Jos et vielä ole FFS:n uutiskirjeen postituslistalla voit liittyä siihen lähettämällä sähköpostiosoitteesi fightforsalvation(at)welho.com ja otsikoimalla postituslistalle liittyminen.

Jeesuksen nimessä...

1 kommentti:

  1. Tervetuloa takaisin Suomeen! Takki voi olla vähän aikaa tyhjä rankan reissun jälkeen mutta kyllä se siitä taas täyttyy. Siunattua toukokuun jatkoa! t. Maria

    VastaaPoista