torstai 14. toukokuuta 2009

14.05.2009

Heipa hei kuumasta Kisumusta,

Eilen kierrettiin Manyattan alueella kodeissa evankelioimassa.
Kuinka suloisesti meidat otettiinkaan vastaan. Paasimme kaikkiin niihin paikkoihin, joiden ovelle menimme.

Kiersimme kuudessa kodissa, joista viidessa rukoiltiin syntisen rukous ja saimme olla johdattamassa perheenjasenia uskoon ja Jeesuksen lahempaan tuntemiseen.

Mielenkiintoista oli se, etta kun viimeisessa kodissa vierailimme, oli perheen aiti ollut viime viikolla olleissa ulkoilmakokouksissa, joissa julistin. Han oli ollut ennen noita kokouksia hyvin huonossa kunnossa sairastettuaan jo pidemman aikaa. Han oli hyvin heikkona tullut kuuntelemaan ja vastaanotti parantumisen kokousen aikana. Sen jalkeen hanen ei tarvinnut enaa maata kipeana sangyssa, vaan Herra paransi hanet. Tasta han antoi meille todistuksensa kun vierailimme heidan kodissaan.

Talla naisella oli kaksi poikaa, jotka olivat erittan hyvin kasvatetut. Toinen pojista oli lukioikainen ja toinen kavi yla-astetta. Herra oli valmistanut koko perheen sydamet vastaanottamaan Jeesuksen. Ensin aidin parantuminen ja siita seurasi myos poikien uskoontulo.

Toinen talo, jossa vierailimme. Kun astuimme sisaan Herra naytti minulle, etta talla naisella oli erittain hella sydan ja saimmekin nahda hanet auttamassa hyvin sairasta naapuriaan. Taman naisen sydamen oli Herra valmistanut myos etukateen, joten kun astuimme sisaan hanen kotiinsa, han oli lahes valittomasti jo rukoilemassa syntisen rukousta ja pyytamassa Jeesusta elamaansa.

Olin todella hammentynyt siita tavasta, milla Jeesus naita ihmisia kosketti. Koko evankeliointitiimi mina, Ari, Pastori Geoffrey, Pastori Ken, Pastori Andrew ja Pastori Moses virrattiin Pyhassa Hengessa ja Herra kaytti meita jokaista omalla tavallaan.

Ei ole mitaan valia mista maasta tulemme tai mika on heimomme tai ihonvarimme. Kun me Herrassa olemme yhta paasevat armolahjatkin virtaamaan suoraan taivaallisista.

Olemme pian lahdossa viettamaan laksiaisjuhlaa ja pidamme samalla rukouskokouksen. Tulee olemaan haikeaa lahtea taalta, koska tama paikka ja nama ihmiset ovat jaaneet lahtemattomasti sydamiimme.

Huomenna lahdemme aamukoneella Kisumusta kohti Nairobia, josta Pastori Kamau tulee meita kentalta noutamaan.

Mielenkiinnolla odotan, mita Herra on varannut Murangaan.

Jeesuksen nimessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti