perjantai 24. huhtikuuta 2009

24.04.2009

Lähtöpäivät vähenevät... Enää viisi päivää lähtöön....

Olen ihan innoissani Kenian matkastamme!

Alunperinhän meidän piti mennä kahdeksi viikoksi Kisumuun, mutta suunnitelmiin tulikin muutoksia. Tarkoituksemme oli Kisumun lähetysmatkan jälkeen viettää neljä päivää Nairobissa, mutta me menemmekin Nairobin sijaan Murangaan pitämään kokouksia.

Aloitamme lähetysmatkan Kisumusta. Toukokuun 8-10 päivä menemme pitämään kokoussarjan myös Nyamiraan, joka sijaitsee n. 200km Kisumusta etelään. Nyamirasta palaamme takaisin Kisumuun, jossa kierrämme kaduilla ja kodeissa kohtaamassa ihmisiä sekä opetamme ja palvelemme mm. Pastori Geoffreyn seurakunnassa.

Kisumusta jatkamme matkaa Nairobiin, josta matkamme jatkuu Murangaan. Murangassa pidämme herätyskokouksen 16.5 ja 17.5 sunnuntaijumalanpalveluksen, jonka jälkeen palaamme Nairobiin ja 18.5 aamulla lähtee lentomme takaisin kotiin.

Matka on todella tiivistahtinen. Joka päivälle on varattu jotakin. On vain kaksi vapaapäivää koko matkan aikana. Joten kiitos, että rukoilette turvallisuutemme puolesta kaikilla tavoin. Tarvitsemme esirukoustanne.

Viemme myös avustuksia... joten jos sinulta löytyy pehmoleluja tai pieniä lehtiöitä ja kyniä lapsille sekä silmälaseja, vanhojakin... niin meille voi niitä lähettää tai tuoda 27.4 mennessä, osoitteeseen: Fight For Salvation, Porvarintie 3 B, 00750 Helsinki.

Jeesuksen nimessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti