sunnuntai 20. syyskuuta 2009

20.09.2009

Ps 64:6 He miettivät vääryyksiä: "Meillä on juoni valmiiksi mietittynä". Syvä on miehen sisu ja sydän

Psalmi 64 on erinomaista luettavaa meille jokaiselle!

Olen viime päivinä joutunut jälleen miettimään suuttuako, loukkaantuako vai mitä tehdä?

Tänään lenkillä Arin kanssa, mieleeni piirtyi kuva asiasta, jota olin ihmetellyt juuri muutamaa päivää aikaisemmin.

Olin saanut sähköpostiini NETMISSIONistä viestin, jossa minua pyydettiin vahvistamaan uusi nettipalvelun salasana.

Olen joskus aikaisemmin laittanut tietoja kokouksistamme ja seminaareistamme, Netmissionin sivuilla julkaistaviin tapahtumiin, jotta ihmiset tietävät, milloin kokouksia pidetään ja missä. Koska olemme olleet tauolla palvelemisesta isäni saattohoidon takia, ei kokouksia ole pidetty eikä siis ilmoitettu Netmissionissa.
Ihmettelin ja mietiskelin Netmissionin ylläpidon lähettämää viestiä…?

Lenkillä ollessamme mieleeni piirtyi ajatus, että joku on yrittänyt kirjautua nimelläni Netmissionin palveluun ja tilannut uuden salasanan (muka minuna). Ja jos olisin painanut sähköpostissa ollutta linkkiä, olisi salasana muuttunut, enkä enää itse olisi päässyt kirjautumaan palveluun. Joten jonkun on täytynyt yrittää Fight For Salvationin nimissä kirjautua Netmissionin palveluihin.

Mielessäni kävi, että jos joku yrittää/on yrittänyt/halunnut esiintyä minuna/FFS:nä, hän on myös saattanut kirjoittaa juttuja tai artikkeleita, vaikkapa sähköposteja anonyymipalvelimien kautta nimelläni ja lähettää niitä ihan mihin vaan. Hän on voinut tehdä vaikka mitä kepposia nimissäni.

Olen saanut tekaistuilla nimillä ja tekaistuista sähköpostiosoitteista viestejä ffs:n sähköpostiin, jossa on parjattu minua, miestäni, jopa avioliittoamme, uhattu Jumalan kostolla ja vihalla. Olen myös saanut puhelimeeni sekä puhelinvastaajaani soittoja sekä viestejä tuntemattomista numeroista, joissa esim. vastaajaani on profetoitu uhkauksia (naisen äänellä) ja ilman nimeä.

Sähköpostiin saapuu viikoittain ”kummallisilla” sähköpostiosoitteilla lähetettyjä rukouspyyntöjä, joissa lähettäjä ei ole kertonut omaa nimeään. Vastaanotan myös esirukouspuheluita, joissa ei esitellä itseä/kuiskaillaan/puhutaan ympäripyöreitä tai pyydetään esirukouksena, ”Jumalan kostoa” tai profetian sanaa, ”tueksi omiin haluihin”, tämä siis anonyyminä.

Miten suhtautua esirukouspyyntöön, jos se on tekaistulla nimellä lähetetty tai nimimerkillä ”vaahteranlehti”? Herra, sinä näet tämän ”vaahteranlehden”… Tai sellaisista, joissa lähettäjä ja allekirjoittaja ovat erinimisiä. Kenen puolesta silloin rukoilet? Lähettäjän vai allekirjoittajan? Onko he sama henkilö? Vai hämääkö joku?

Miten siis suhtautua?
Kuka tahansa meistä voi tänä päivänä esiintyä kenen tahansa nimellä, kiitos teknologian. Ihminen, joka haluaa olla epärehellinen tai epäaito, saattaa jopa esiintyä eri sukupuolisena kuin oikeasti on.

Parjauskirjeitä minusta on ennenkin kirjoitettu ja lähetelty. Erään nettipalvelun keskustelupalstalla minua haukuttiin uskovaisuuteni tähden vaikka millaisilla nimillä ja pilkkaavin sanakääntein. Tästä kirjoittelusta minulle kertoi asiakas, joka oli lukenut ko. viestiketjun. Otin yhteyttä keskustelupalstan ylläpitoon ja pyysin poistamaan sen. Se oli kunnianloukkausta parhaimmillaan ja olisi voinut johtaa jopa rikosilmoitukseen, mikäli viestiketjua ei olisi poistettu.

Mietin, eikö meillä ole mitään muuta tekemistä kuin mustamaalata toinen toisiamme?

Eikö meillä ole mitään muuta tekemistä kuin juoruilla ja levitellä pötypuheita lähimmäisistämme tai muista, jopa Herran palvelijoista?

Emmekö halua/uskalla/pysty kirjoittamaan omana itsenämme esirukouspyyntöjä tai vaikka Hesariin? Emmekö voi laittaa kirjeisiin allekirjoituksena oikeaa nimeämme, jotta ottaisimme vastuun sanoistamme?

Emmekö me pelkää Herraa?
Minä pelkään! Kun olen tehnyt jotain väärää, olen saanut nähdä ja kohdata oman hölmöyteni! Olen saanut hävetä omaa tekoani niin, että ajattelin, että kuolen häpeästä tähän paikkaan! Kuinka rakkaudellisesti Herra on sen minulle näyttänyt, niin että häpeä on voinut tulla ja olen saanut tehdä parannusta.

Nyt mietin, mihin kaikkiin paikkoihin nimissäni on kirjoiteltu, oltu yhteydessä tai tehty kyseenalaisia asioita? En usko, että tämä Netmissioniin kirjautuminen nimissäni olisi ainoa ihmeellisyys, joka on tapahtunut??

Mikä meidät uskovat erottaa maailman ihmisistä? Rehellisyyskö?
Ehei… Meitä on olemassa rehellisiä ja epärehellisiä uskovia. Sellaisia on myös ihmisissä, jotka eivät Jeesusta tunne. Joskus tuntuu siltä, että uskosta osaton on aidosti sitä mitä on. Hänellä saattaa olla enemmän rohkeutta kohdata elämää kuin meillä. Hän saattaa puhua addiktioistaan ja ongelmistaan avoimesti, tunnustaa tehneensä väärin, pyytää anteeksi loukkaamistaan ja sanoa suoraan loukkaantumisensa.

Mutta mitä tekee uskova kanssasisar/-veli? Puukottaa selkään? Juoruilee? Kostaa? Lakaisee ongelman maton alle? Katselee anatomisia elokuvia (lue pornoa) salaa netistä kun muu perhe nukkuu? Pitää piilopulloa salassa perheeltään? Pettää puolisoaan? Pahoinpitelee puolisoaan tai lastaan? Ja tulee sunnuntaina seurakunnan kokoukseen ”esiintymään” hymyilevänä ja teeskennellen, pitäen kulissia pystyssä, (meillä menee hienosti, eikä ongelmia ole) Huutaen Halleluja! ja Amen! oikeassa kohtaa saarnaa.

Tällaistako me haluamme? Ehkä? Tai emme piittaa?
Mutta… Herra tahtoo totuutta salatuimpaan saakka!

Minä Isä tahdon pyytää sinulta anteeksi kaikkia niitä vääryyksiä, joita olen tehnyt Sinua ja lähimmäisiäni, kanssasisariani ja –veljiäni kohtaan. Pyydän myös anteeksi sinulta lukija, mikäli olen sinua tahattomasti loukannut tai olet loukkaantunut kirjoitukseeni tai tapani kirjoittaa.

Tahdon tunnustaa syntini epäpuhtaista ja ikävistä ajatuksista, joita minulla on ollut niitä ihmisiä kohtaan, jotka ovat kohdelleet minua kaltoin, pettäneet minut, valehdelleet minulle tai antaneet minulle katteettomia lupauksia tai kirjoitelleet/puhuneet minusta selkäni takana. Valitsen antaa heille anteeksi!

Kiitos Isä siitä, että minun ei tästä eteenpäin tarvitse kärsiä huonommuudesta muiden silmissä, eikä hävetä mitään, mitä olen sanonut tai tehnyt, koska olen saanut oikaista tieni Sinun edessäsi!

Herra anna myös niiden ihmisten, jotka ovat loukkaantuneet tai suuttuneet minuun, kokea sinun armosi ja rakkautesi, jotta pääsevät yli loukkauksestaan ja voivat kohdata minut avoimesti ja rakentavasti ja ennen kaikkea rehellisesti.

Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti