keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

04.03.2009

Illansuun jorinoita...

Olimme tänään mieheni kanssa diakoniatyössä eli kävimme katsomassa erästä iäkkäämpää sisarta.

Viivyimme hänen luonaan useita tunteja, keskustelimme ja lopuksi rukoilimme.
Pyhä Henki kosketti voimallisesti sisarta ja näin, kuinka hän on Herran leikkauspöydällä ja sisarelle tehtiin jotakin operaatiota. Syvää operaatiota. Sisar vapisi ja itki Pyhän Hengen koskettaessa häntä.

Rukouksen jälkeen hän sanoi, että siinä tapahtui jotakin ja hän sai uutta voimaa ja olo koheni huomattavasti.

Saimme jälleen ihailla Herramme työtä ja nähdä Jeesuksen toiminnassa parantajana.

Mikä yllätys oli kun tämä iäkkäämpi sisar tuli rukouskokoukseen. Jaksoi kävellä toiseen kerrokseen ja rukoilla monta tuntia. Hän oli kuin nuortunut, ihan silmin huomattavasti.

Päivän saldo oli siis erinoimainen! Palvella elävää Jumalaa, joka toimii tänäänkin!

Raamattu antaa meille hyvät ohjeet...
Jaak. 1:27 Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus Jumalan ja Isän silmissä on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan ja varjella itsensä niin, ettei maailma saastuta.

Milloin sinä olet viimeeksi harjoittanut puhdasta ja tahratonta palvelusta Jumalalle ja käynyt katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan?

Herra puhui minulle vajaa kuukausi sitten, että minä en voi valikoida mitä töitä teen. Minun tulee olla kuuliainen ja tehdä sitä työtä, mitä Hän pyytää minua tekemään.

Joskus se on mennä tapaamaan vanhuksia, viedä heitä sairaalaan, rukoilla heidän kanssaan paikanpäällä tai puhelimessa. Joskus olen Herran kehoituksesta tarjoutunut väsyneelle äidille lapsenvahdiksi. Erään kerran lupauduimme mieheni kanssa mennä hoitamaan perheen pienokaisia, jotta isä ja äiti saisivat keskinäistä aikaa (meidän pojathan on jo isoja, joten pienokaisten hoitaminen välistä on ihan ihanaa).

Toisinaan Herra laittaa minut tekemään töitä sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät Jeesusta vielä tunne. He tulevat hoitolaani ja ihmettelevät, miten ihmeessä he nukahtavat hoitopöydälle kun kärsivät muuten unettomuudesta. Eräänkin kerran Pyhä Henki on tehnyt töitä ja asiakas on alkanut itkien purkaa sydäntään ja ihmetellyt jälkeenpäin omaa käytöstään.... Näitä sattuu... ja pitääkin sattua... Itku tekee hyvää.

Joskus taas minut kutsutaan seurakuntaan puhumaan, jonne mielelläni menen varustamaan pyhiä palveluntyöhön. 2-4 kertaa vuodessa käymme puhujamatkoilla ympäri maailmaa, toivottavasti jatkossa vielä useammin voisimme vastata esitettyihin kutsuihin myöntävästi. Kaikki on kiinni taloudesta. Tukijarenkaamme on vielä pieni ja rahoitamme lähetysmatkat lähinnä itse.

Minä en voi valita itse, mitä teen. Herra pyytää ja minä tottelen. Tai pitäisikö sanoa, että koko perheemme tottelee. Koska kun me teemme niinkuin Isä toivoo, perhe voi hyvin. On keskinäinen rakkaus, kunnioitus, läheisyys, ja kaikkinainen menestys perheen kesken. Sitä voisi sanoa Isän siunaukseksi.

Käy vilkaisemassa orpoja ja leskiä, vietä heidän kanssaan aikaa. Julista evankeliumia, nosta nimi Jeesus ylitse muiden nimien. Puhu ja todista silloin kun saat siihen mahdollisuuden.

Tee se, mitä Isä sinulta pyytää, huomaat kuinka elämäsi muuttuu, sen laatu paranee ja sinä muutut onnellisemmaksi ja onnellisemmaksi, muutut kirkkaudesta kirkkauteen, koska sinua muuttaa Herran Henki.

Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti