torstai 17. heinäkuuta 2008

17.07.2008

Ilta on jo taittunut yöksi ja talo hiljentynyt!

Istun vielä koneella tekemässä viimeiset Keski-Suomi Tourneen päivitykset.

Olemme huomenna lähdössä mökille, paitis JP, joka tulee armeijasta lomalle ja varmasti nauttii hiljaisuudesta ja yksinäisyydestäkin sekä tapailee ystäviään, ehkä vähän halaa tietokonettakin :)

Tuntuu jotenkin hassulta, että hän on siellä. On vähän kyllä äitillä ikävä, pikku-JP:tä, vaikka menoa ja meininkiä täällä sinänsä Jone pitää yllä.

On ollut ihanaa rauhoittua. Ensin Englannissa ja nyt mökillä. Puhkun syksyn odotusta; Tourneeta ja lähetysmatkaa Pakistaniin. Siitä tulee varmasti hieno.
Olen jo alustavasti saanut paikalliselta pastorilta aikataulut, mitä kahden viikon aikana siellä tapahtuu.... Ja missä ja kenelle opetan.

Otan mökkireissulle pianon mukaan, siellä on hyvä ylistää, luonnon keskellä. Aion myös varata tankintäyttämis-kirjallisuutta eli hyviä "vahvaa ruokaa" sisältäviä kirjoja, joita aion ahmia oikein urakalla. Tämän kesän aikana on mennyt jo monta.

Alan myös valmistelemaan tulevia matkoja, jotta olisin valmis ja puhdas antautumaan Herran välikappaleeksi täysillä. Rakastan ja odotan niin valtavasi Herran kirkkauden ilmestymistä.

Nettisivuja ja blogia taidan päivitellä hitaanlaisesti... mutta aivan varmasti...

Voi hyvin, nauti kesästä ja Isän läheisyydestä
Jeesuksen Nimessä
Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti