tiistai 24. helmikuuta 2009

24.02.2009

Herra on hyvä, Hänen armonsa pysyy iankaikkisesti!

Olen saanut jälleen ihmetellä Isän ihmeellisiä tekoja. Miten hyvä Hän onkaan!

Saimme eilen tiedon, että meille on myönnetty viisumit Pakistaniin, joten nyt alamme sitten rukoilla, milloin pääsemme lähtemään. Laitoin välittömästi tiedon saatuani Pastorille tiedon asiasta ja hän oli jo järkkäämässä meille ohjelmat maaliskuun lopulta eteenpäin....

Näyttää kyllä siltä, ettemme vielä silloin pääse lähtemään, koska tulossa on lähetysmatka Keniaan toukokuussa.

Vuosi sitten avioiduttuamme, Herra sanoi, että meillä alkaa vuoden kestävä ajanjakso, niinsanottu sisäänajovuosi. Ymmärsin siitä, että saamme tutustua toisiimme ja Herra tämän vuoden aikana kiinnittää meitä toisiimme aivan erityisellä tavalla. Sitten muistin raamatunkohdan, jossa siitä puhutaan....
5 Moos 24:5 Jos joku äsken on ottanut vaimon, ei hänen tarvitse lähteä sotaan, älköönkä hänen päälleen pantako muutakaan rasitusta; olkoon hän vuoden ajan vapaa perhettään varten ja iloksi vaimolleen, jonka on ottanut.

Hauskaa on se, että menimme naimisiin toukokuussa 2008 ja lähdemme lähetysmatkalle Keniaan toukokuussa 2009. Eiköhän siinä ole nähtävissä vuoden täyttyminen ja Jumalan sanan toteutuminen?

Saamme olla paljosta kiitollisia tästä vuoden "vapaasta" ajanjaksosta, koska kuluneen vuoden aikana olemme saaneet kokea eheytymistä, yhdeksi tulemista, jopa koskien armolahjoja ja niiden toimintaa. Miten Herra onkaan ollut kaukaa viisas!

Olen myös saanut ymmärtää tämän kuluneen vuoden aikana, Jumalan läsnäolon todellisuutta huomattavasti enemmän kuin kulkiessani opettamassa ja julistamassa. Ymmärrys Jumalasta ja Hänen jatkuvasta läsnäolostaan arjessa, perheessä, rukouselämässäni.

Olen saanut täällä arjen keskellä täyttyä "kesken töiden" Pyhällä Hengellä, aistinut enkelien läsnäolon ja nähnytkin niitä, kokenut Jumalan voimallisen puheen. Olen saanut nähdä, kuinka Herra käyttää miestäni, näyttänyt hänelle profetaalisia unia - ikäänkuin vastauksia esittämiini kysymyksiin rukousaiheista tai liittyen meidän elämäämme.

Kun Jumala saa ohjata elämäämme, ei meidän tarvitse turhaan surra asioita. Isä tietää kyllä paremmin kuin me itse, mikä on meille parasta.

Joten pyydänkin sinua rukoilemaan: Isä, tapahtukoon Sinun tahtosi täällä maanpäällä, minun elämässäni. Tulkoon ja toteutukoon se alkuperäinen suunnitelma, joka Sinulla on minulle ollut, aikojen alusta asti. Se suunnitelma, joka on taivaassa valmiina ja tulkoon se näkyviin jo tässä ajassa, sinun eduksesi.

Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti