maanantai 9. helmikuuta 2009

09.02.2009

Heippatirallaa....

On se aina sellaista synnyttämistä kun kirjoittaa opetusta. Sain juuri tehtyä FFS:n uutiskirjeen, johon laitoin ensimmäisen opetuksen armosta. Seuraavassa kirjeessä tulee sen loppuosa.

Opetukset syntyvät yleensä niin, että Herra antaa lauseen tai asian, näyttää siitä ilmestystiedon, jonka perusteella alan tutkia sitä syvemmin. Joskus ne syntyvät niin, että tulee prosessi, jota käymällä läpi, jokin asia alkaa syventyä. Joskus saattaa joku sanoa lauseen (ihan kuka tahansa) ja sinä tiedät, että puhuja oikeasti oli Pyhä Henki.

Kerran olin ystäväni kanssa elokuvissa. Kävimme katsomassa sellaisen leffan kuin Troija. Pääosassa taisi olla joku kuuluisa miesnäyttelijä, ehkä Brad Pitt.

Elokuvassa oli strateginen taistelukohtaus, jossa ensimmäiseksi kiinnitin huomiota sotavälineisiin, millaisia ne ovat ja miten niitä käytetään. Se jälkeen huomioin sotastrategian. Herra alkoi puhua minulle hengellisestä sodankäymisestä sekä strategisesta rukouksesta ja käytti ikäänkuin esimerkkinä tämän elokuvan sotakohtausta.

Olin valtavassa Pyhän Hengen inspiraatiossa kun pääsin kotiin ja kirjoitin aiheesta pitkälle yöhön.

Rakastan Jumalan tapaa puhua. Se voi olla missä vaan tai kenen kautta tahansa. Raamatussa meitä kehotetaan valvomaan.... Ja joskus olen miettinyt sitä, että jos en valvoisi, en hoksaisi Jumalan puhetta arjen keskellä.

Aina meillä ei ole mahdollista vetäytyä pitkiin rukouksiin ja odottelemaan Herran erityistä kohtaamista. Lapsemme voi olla pieniä, työtilanteemme voi olla erittäin kiireellinen tai sinulla voi olla jokin muukin syy. Mutta.... se ei haittaa.... En tarkoita sitä, että voit käyttää niitä tekosyynä tai verhota itsesi johonkin edellämainituista. Vaan tilannetta, joka on nyt päällä.

Valvo tilanteesta tai olosuhteesta huolimatta! Koska Herra on ihana ja huumorintajuinen. Hän voi puhua sinulle vaikka lapsellesi lukeman iltasadun kautta tai ehkä uutislähetyksen kautta, jopa radio-ohjelman, laulunsanojen tai muun vastaavan.

Rukoilen sitä, että hengen silmäsi ja korvasi olisivat auki kuulemaan Herran moninaisen ja monimuotoisen puheen kaikkialla missä kuljet ja arkesi keskellä.

Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti