maanantai 30. kesäkuuta 2008

30.06.2008

Juhlat on juhlittu.... Ei sentään...
Arki on yhtä juhlaa Jeesuksen kanssa!

Olemme valmistautumassa Harrogaten matkaa varten. Lähdemme 3. heinäkuuta ja palaamme 10 päivä myöhään illalla.

Ruth palasi jo kotiin ja toi meille täällä käydessään junaliput, joten jännää on luvassa kun matkaamme ensimmäistä kertaa Mancesterista rautateitse Harrogateen.

Yövymme Ruthin vanhempien luona ihan Harrogaten keskustan välittömässä läheisyydessä. Kiitos Herralle, että saamme viettää rakkaitten ystävien kanssa koko viikon.

Ei pelkästään seminaariin osallistuminen vaan myös ystävien tapaaminen, on todella mahtavaa! Odotan todella paljon seminaarilta!

On myös jännää nähdä saanko koneeni takaisin ennen matkaa. On niin järkyttävää, että uudehko kone voi olla koko ajan rikki. Alle kaksi vuotta vanha kone ja kolmatta kertaa korjaamolla. Tylsää on se, että veimme koneen jo viime viikon keskiviikkona huoltoon, mutta he saivat tilattua osan vasta tänään. Mitäköhän tuo kone teki siellä 3 päivää???

Tuntuu, että on ihan kädetön. Kirjanpito on seisonut pian viikon. Kaikki linkit ja sähköpostikirjeenvaihto on toisella koneella. Tämä varakonekin on ihan eri merkkiä, tosi vanha ja täysin eri tavoin käyttäytyvä kuin omani. Mutta kiitos Herralle, että tuo "oikea" kone saadaan kuitenkin korjattua. Toivottavasti mitään tärkeää ei katoa.

Yritän päivitellä blogia Englanninmatkamme aikana ja kertoa seminaarin kuulumisia, joten kannattaa seurata.

Jos odottelet nettisivujen päivittämistä.... ja opetusten lisäämistä.... sen voin luvata vasta viiveellä. Mutta löytyyhän sieltä paljon kerrattavaa, mm. opetus salaisesta paikasta sekä siitä mitä rakkaus on.

Ole siunattu Jeesuksen nimessä!
Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti