tiistai 20. toukokuuta 2008

20.05.2008

Kyllä elämä oikeasti on aika mielenkiintoista...

Ensin tein töitä liike-elämässä 24 vuotta. Viimeiset lähes 8 olin samassa firmassa assistenttina.
Kun helmikuun puolessa välissä työsuhteeni päättyi, nukuin ensimmäiset kaksi viikkoa, koska olin niin väsynyt. Väsynyt tavallaan painostukseen ja yksinäisyyteen (asioiden kohdalla, josta minua kiellettiin puhumasta, kantamaan niitä itsekseni).

Nyt kun aikaa on kulunut, kaipaan työkavereitani. Muutamaa aivan loistavaa persoonaa on erityisellä tavalla "ikävä". Olen kerrannut tapahtumia, juhlia ja sitä hyvää henkeä, joka meillä tiimiläisillä oli keskenämme. Muistot on lämpimät. Ajattelen työkavereitani usein ja rukoilenkin heidän puolestaan. Harmi vaan, että lähteminen kävi niin äkkiä, etten saanut mahdollisuutta heidän hyväsetelemiseensä ja ikäänkuin "surutyöhön". Heilläkin on varmaan monia kysymyksiä, miks ja entäs nyt.

Olisihan se ollut kiva käydä syömässä ja juhlia läksiäisiä ja ottaa toivotukset suoraan, eikä vain sähköpostiin.... Mutta joskus täytyy tehdä asioita, jotta voi tapahtua asioita... eteenpäinmenemistä.

Paikoilleen ei ole hyvä jäädä....

Paljon on tapahtunut tämän kevään aikana mm. perhe-elämässä: YO-juhla- ja häävalmisteluita, monia syntymäpäiväjuhlia .... Kevät ja kesä on täyttä juhlaa.

Herra on vienyt eteenpäin paljon. Kotia on laitettu, puhujamatkoilla on käyty, ulkomaillakin on oltu reilut kaksi viikkoa huhtikuussa ja nyt valmistellaan jälleen uusia lähetysmatkoja loppuvuoteen ja ens vuodellekin...

Kaikessa elämän kirjossa näkyy Jumalan, Kaikkivaltiaan kädenjälki. Kuinka ensin pitää tapahtua asioita, jotta oikeesti voi tapahtua uusia asioita. Ensin pitää Jumalan irrottaa vanhasta, jotta Hän voi siirtää ihmisen uuteen.

Muutos on pelottavaa, joitakin ihmisiä se voi jopa kauhistuttaa ja aiheuttaa paniikinomaisia tunteita. Minut on irrotettu niin monesta asiasta ja paikasta, tilanteesta ja olosuhteesta, etten kärsi turhista pelkotiloista. Tiedän, että minun Taivaallinen Isäni pitää minusta ja perheestäni huolen. Minulla on luja luottamus Häneen, joka on kaiken Luoja.

Tämä sama Luoja, joka loi maan ja taivaat.... Luo uutta tänäkin päivänä. Ei Hänen luomistyönsä loppunut siihen yhteen ainoaan 7 päivän periodiin, joka alussa oli. Hän on sama Jumala, eilen, tänään ja iankaiken.

Tähän Jumalaan haluan tutustua syvemmin ja laajemmin, oppiakseni ymmärtämään, mitä Hän minulta odottaa.... Mitä Hän haluaa minun tekevän, jotta olisin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Silloin tapahtuu se suunnitelma, joka Hänellä on minun kohdalleni... kaikkinensa.

Tässä sinulle ajattelemisen aihetta tähän päivään...
Uskotko sen, että Herralla on sinunkin elämällesi suunnitelma ja tarkoitus..... Muistathan, että vaikka sinä et uskoisi Jeesukseen omana Vapahtajanasi, se ei tee Jumalaa/Jeesusta/Pyhää Henkeä olemattomaksi, He ovat uskostasi tai uskomattomuudestasi huolimatta olemassa.

Jeesuksen nimessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti