sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

14.06.2009

Tervehdys...

Olet varmaan ihmetellyt, miksi en ole tänne blogitekstiä kirjoitellut...

Olen pari viimeistä viikkoa tehnyt hurjasti töitä...
Rukousalttarillani on ollut Pakistaniin suuntautuva matkamme tulevana syksynä. Se mietityttää.... onko nyt oikea aika lähteä?

Sain kaksi viikkoa sitten rukouspyynnön paikalliselta Pakistanilaiselta pastorilta, että kristittyjä on hirtetty, naisia ja lapsia on tapettu kaduilla/kaduille, pommi-iskuja on tapahtunut. Useita kuolleita ja haavoittuneita.

Nämä eivät ole tapahtuneet siellä, mihin olemme menossa, vaan reilun 150km päässä. Onko se lähellä vai kaukana? Riippuu kai siitä, mistä katsotaan. Rukoukseni onkin, että ymmärtäisin, mitä nyt pitää tehdä. Viisumithan meillä on.... sanakin on valmiina... mutta onko nyt juuri SE OIKEA AIKA?

Pystymmekö me nyt kriisin keskellä tavoittamaan ihmiset, jotka Jeesusta tarvitsevat? Uskaltavatko he kohdata meidät, kun olemme "erinäköisiä" ja koska olen nainen ja vieläpä kristitty? Tulevatko ne ihmiset kokouksiin, siitä huolimatta, että ulkona liikkuminen on vaarallista? Tulevatko ne ihmiset, jotka Jeesusta tarvitsevat, julkisiin herätyskokouksiin tietoisina siitä, että kristittyjä tapetaan kaduille? Ja uskalletaanko herätyskokouksia ylipäätään järjestää?

Nämä ovat kysymyksiä, joihin haluaisin vastauksia... Minä en pelkää oman turvallisuuteni puolesta vaan kysyn oikeaa aikaa.

Matkustamista korkean riskiluokan maahan (lue: maahan joka on sotatilassa) tulee Ulkoministeriön mukaan välttää. Osa lentoyhtiöstä on lopettanut lentämisen Pakistaniin, osa turvallisuuden, osa boikotin tähden, joten maahan matkustaminen vaatii vaihtoehtoisia reittejä. Sotatilaluokituksessa olevaan maahan matkustettaessa vakuutusmaksut ovat korkeammat ja paikallisten on annettava vakuutus siitä, että he huolehtivat matkustajien turvallisuudesta. He antavat tämän vakuutuksen kirjallisesti konsulaattiin. Konsulaatille on myös ilmoitettava etukäteen paikat, joissa matkustavat henkilöt tulevat vierailemaan.

Muslimimaat voivat olla matkustamisen kannalta hankalia, koska suuressa (kiihko) muslimiperheessä, jossa on paljon poikia, sijoitetaan osa pojista "ammatteihin" osa "hyviläisten" ja osa "vihollisten" puolelle, jotta tiukan paikan tullen, on sitten apua saatavilla perheelle ja suvulle "puolin ja toisin". Tämä on ihan yleinen tapa. Lapsia on paljon ja heitä voidaan uhrata itsemurhaiskuissa Allahille.

Olosuhteet puhuvat Pakistaniin matkustamista vastaan... Mutta mitä sanoo Herra?

Auta minua rukouksessa.... Rukoile viisautta ja ymmärrystä ymmärtää oikea ajoitus.

Kiitos esirukouksistasi!

Jeesuksen nimessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti